Maretia trebuie impartasita – Partea a IV- a

Maretia trebuie impartasita - Partea a IV- a

6. Asigurati urmatoarea generatie

• Acest lucru se poate face vorbind direct cu ei. De exemplu, am citit o carte intitulata Cand Queens Bride The Gap – care se adreseaza direct fetelor adolescente si atinge teme despre modul in care se  pot iubi mai mult, despre cum sa faca fata presiunilor societale si a eforturilor pentru maretie.
• Lucrati indeaproape cu generatia tanara prin munca voluntara
• Dati sfaturi si impartasiti cunostinte doar pentru ca puteti sa faceti acest lucru.
• Fiti o forma excelenta de reprezentare pentru ei.
• Impartaseste inspiratia prin postari si videoclipuri pentru a-i anunta ca pot fi orice doresc.
• Credeti in visele lor si incurajati-i sa munceasca din greu.

Lovely Hoffman,  a inceput sa observe cum fetele din clasa ei, majoritatea negre, si-au apreciat valoarea de sine bazata pe tenul pielii si textura parului. Cu cat pielea este mai deschisa si mai stransa, cu atat mai bine – sau asa au crezut. Asa ca profesoara scolara care a inceput sa schimbe modul in care fetele negre se vad, creand un curriculum pentru predarea stimei de sine si producerea unui videoclip muzical numit „My Black is Beautiful”, care ii prezinta elevilor ei.

7. Nu ati uitat niciodata „DE CE”.

Aceasta afirmatie a fost ceva ce am auzit si mereu a ramas cu mine. Cand te gandesti constant la motivul pentru care iti urmaresti scopul, nu vei renunta la el atunci cand viata te provoaca, pentru ca, cu siguranta, vor exista nenumarate motivesa renunti! Ce te va alimenta sa mergi mereu mai departe este intelegerea ca lumea are nevoie de darurile tale si maretia ta trebuie impartasita.

Lasă un răspuns