Frumusetea vine din interior?

Frumusetea vine din interior

Cel mai mare organ din corpul nostru este pielea. Ar trebui să vă tratați pielea la fel ca să acordați atenție sănătății creierului sau inimii. Omega-3 ajută la reducerea bolilor inflamatorii și a substanțelor chimice care duc la îmbătrânirea pielii. Includeți alimentele bogate în acizi grași Omega-3 precum semințele de in, cânepa, nuci, somon, ton, macrou și halibut. Trebuie să reduceți la minimum aportul de alimente procesate și produse prăjite. De asemenea, bea vin roșu cu moderație, bogat în antioxidanți, este benefic pentru pielea ta.

Faceți măștile un lucru obișnuit

Răsfățați-vă în fiecare weekend, creând o atmosferă asemănătoare spa-ului și aplicând măști pentru față. Măștile de față sunt foarte ușor de încorporat în stilul tău de viață. Există multe tipuri de măști de față disponibile pe piață, cum ar fi o mască de decojire, o mască cremă, o mască de foi și o mască de lut. Trebuie să alegeți măștile în funcție de tipul dvs. de piele. De exemplu, pentru tenul gras, o mască naturală de lut este perfectă, deoarece ajută la re gulează secreția de ulei și îndepărtează eficient punctele negre.

Crema pentru ochi!

Prima zonă care prezintă semnele îmbătrânirii este în jurul ochilor. Pielea din jurul ochilor este foarte delicată și devine riduri foarte curând. Folosirea unei creme de ochi încetinește apariția ridurilor, adaugă hidratant suplimentar și reduce umflatura sub ochi. Aplicați crema de ochi folosind degetul inelar (al patrulea deget) lent într-o mișcare de atingere.

Ulei facial

Hidratează-ți pielea folosind un ulei facial puternic care pătrunde adânc în interiorul pielii. Îți face pielea să se simtă plină de vitamine naturale excelente. Aplicați uleiul facial după ce ați aplicat produsele de hidratare și tratament, sau altfel uleiul poate bloca produsele de piele.

Cele de mai sus sunt cateva rutine de bază ale tenului care vă vor transforma pielea din interior. Înțelegeți că niciun produs nu va afișa rezultate instantanee și vă va transforma magic pielea. Dureaza. Faceți un test de plasture înainte de a începe orice produs nou pentru fața voastră. Vremea este un factor semnificativ care trebuie luat în considerare în alegerea demachiantelor, a tonerului și a hidratantelor. În cele din urmă, hidratati-va constant cu apa!

Lasă un răspuns