Cele mai ciudate tips-uri pentru ten

Cele mai ciudate tips-uri pentru ten

Protecția solară este un sfat de frumusețe pe care toată lumea îl recomanda, iar dermatologii subliniază acest lucru, mai ales pe timp de vara, dar si… IARNA. Utilizarea de protecție solară zilnic vă păstrează pielea protejată de efectele nocive ale expunerii la soare. Deteriorarea produsa de soare la nivelul tenului este motivul semnelor timpurii ale îmbătrânirii, petelor întunecate, tonusului inegal al pielii și arsurilor solare. Deci, chiar dacă stai acasă, sau este iarnă, este obligatoriu să aplici protecție solară cu SPF 30 sau mai mult.

Hidratează

Nu subestimați niciodată puterea de hidratare. Pielea hidratata iti mentine pielea stralucitoare. Vă ajută la restabilirea nivelului de pH al pielii, reumplerea și promovarea senzației de prospețire a pielii. Combate problemele pielii precum pielea uscată, terna și se hrănește din interior. Alegeți-vă crema hidratantă în funcție de tipul de piele, adică uscat, gras sau combinat. Crema de hidratare potrivită cu ingredientul și formula potrivită este esențială pentru pielea sănătoasă. De exemplu, dacă aveți pielea uscată, atunci utilizați un produs hidratant cu o formulă cremoasă, spre deosebire de o formulă de gel pentru tenul gras și acneic. Puteți încorpora hidratante cu acid hialuronic sau niacinamidă pentru formula anti-îmbătrânire în rutina dumneavoastră de ten.

Somnul

Pielea ta este o reflectare a ceea ce se afla in corp, precum și pe piele. Studiile arată că lipsa somnului sau lipsa de somn poate duce la semne precoce de îmbătrânire și poate reduce capacitatea pielii de a se recupera de la deteriorarea soarelui. Nivelurile crescute de stres ridică hormonul numit cortizol care duce la pielea predispusă la acnee. Prin urmare, puteți obține o piele sănătoasă consumând un exercițiu sănătos, regulat, gestionând nivelul de stres și dormind bine.

Lasă un răspuns