Cele mai puternice locuri spirituale din lume – Partea a III – a

6 – Machu Picchu (Peru)

Incașii au construit Machu Picchu în Valea Sacră din Peru ca un altar pentru a face legătura cu „Oamenii stelelor”. Legendele i-au descris ca fiind un grup care a vizitat incasii, binecuvântându-i cu energie spirituală. Unii psihologi povestesc, de asemenea, cum Machu Picchu îi ajută pe mai mulți dintre pacientii lor. Se simt transformați după ce au vizitat și au mers pe jos în jurul locului sacru. O călătorie către acest loc vă poate ajuta să vă eliberati de frustrările voastre ascunse sau să vă ajute să câștigați curajul să începeți o nouă carieră.

7 – Bali (Indonezia)

Insula uluitoare Bali din Indonezia este locul unde converg energiile spirituale budiste și hinduse. Este, de asemenea, un loc în care vindecătorii pot:

  • Vindeca inimile ranite;
  • Usurează durerile cronice;
  • Reduce stresul.

Cu toate acestea, pentru ca tratamentul să fie eficient, va trebui mai întâi să permiteți energiilor pozitive să își lucreze magia și să pastrati o minte deschisă.

Concluzie:

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele locuri magice în care vă puteți valorifica abilitățile spirituale sau psihice. Sperăm că acest articol te-a inspirat să pleci într-un voiaj al descoperirii tale interioare. Nu uitați, oriunde călătoriți, este important să păstrați o stare de spirit pozitivă. Deci, cuvintele mele finale sunt doar pentru a îmbrățișa energiile cu brațele deschise și a le simți intrând în corpul tău.

Lasă un răspuns