Ești prea confortabil? Sfaturi pentru a ieși din zona ta de confort

Te plangi prea mult in viata? Cu toții căutăm să avem confort în viața noastră, dar confortul nu este creativ. Nu ne determină să căutăm mai mult, ci mai degrabă să menținem și să acceptăm ceea ce este. Zona dvs. de confort este ceea ce vă este familiar și / sau sigur. Nu puteți sta în zona de confort și vă puteți schimba în același timp. Schimbarea are loc în afara zonei de confort. Când sunteți prea confortabil, încetați să mai căutați să vă îmbunătățiți și să vă îmbunătățiți.

Și nu vorbesc despre ceea ce este confortabil pentru corpul nostru. Este vorba mai mult despre ceea ce este confortabil pentru mintea noastră. Zona noastră de confort se referă la ceea ce este confortabil pentru noi mental. Ce ne-am definit ca noi, ceea ce ne-am definit ca nu. De ce suntem capabili și de ce nu suntem capabili. Ce se întâmplă dacă nimic din toate acestea nu este permanent? De multe ori văd cu clienții, au ceea ce le este confortabil și închid toate celelalte informații și resping orice experiență nouă care nu se potrivește cu zona lor de confort. Aceștia vor respinge și ignora orice informație care este contrară cu ceea ce au decis că sunt confortabili. Iată trei instrumente care vă pot ajuta să ieșiți din zona de confort.

Alegere

Acest lucru poate părea evident, dar cel mai mare cadou pe care îl ai este capacitatea ta de a alege. Dacă observi că ai devenit plângător în orice domeniu al vieții tale, fă o altă alegere. Mergeți la stânga în loc de dreapta. Despartirea din zona de confort este întotdeauna o alegere și poate fi la fel de ușor ca a merge la stânga în loc de dreapta. Ce poți alege că va fi mai distractiv? Asta va fi o aventură? A face o alegere diferită poate fi incomod. Disconfortul nu este o greșeală, ci ieșiți din zona de confort. Doar știți că disconfortul este un indiciu pe care îl schimbați. Bucură de ea. Sărbătorit-o. Când începi să exerciți sau să înveți o nouă abilitate, poate exista un anumit disconfort pe măsură ce corpul tău se adaptează și evoluează la noile experiențe. Același lucru este valabil aici.

Lasă un răspuns