Moduri prin care va puteti actualiza ideile

5 moduri prin care va puteti actualiza ideile

De cate ori te-ai gandit sa faci ceva si ai procrastinat spunand: „ha sa incepem de la inceputul saptamanii sau de la inceputul lunii”. Toti am fost acolo. Dar de ce facem cu adevarat asta? De ce ne amanam? Permiteti-mi sa va interesez unul dintre motivele pentru care ati putea face asta. Stiti ca, de fapt, angajamentul de a face acel lucru special pe care il procrastinati va crea ceva uimitor pentru tine, ceva diferit! Ei bine, nu e minunat? Ne limitam atat de eficient.

De cate ori ati trait toate ideile din mintea voastra si nu le-ati actualizat niciodata in realitate? Prea multe. Este timpul sa dam nastere tuturor ideilor in realitate si sa terminam perioada de gestatie? Iata 5 moduri care va pot ajuta sa aveti o experienta placuta de nastere!

Scrie-le

Incepeti prin a va scrie toate ideile intr-un jurnal. Acesta este primul pas spre crearea ideilor. Cand scriem ceea ce se intampla in mintea noastra, ne ajuta sa ne uitam la ceea ce este de fapt posibil pentru noi sa cream. Vazand lucrurile scrise in fata noastra, ne-ar permite sa alegem cu ce vrem sa incepem.

Unul dintre lucrurile esentiale de retinut este ca indiferent ce se intampla, trebuie sa fiti in contradictie! Nu conteaza daca intr-o zi vei veni cu nevoia de a scrie o carte, nu e nebuna, crede-ma! Asa am inceput sa scriu. Am inceput un grup de adolescenti din intreaga lume sa impartasesc experientele lor de a-si crea viata si de a se distra in timp ce se aflau la ea. Pentru o vreme am scris doar mesaje mici in grup, dar intr-o zi mi-am dat seama ca am mai mult de impartit! Asa ca am inceput un blog. Da! M-am trezit intr-o zi si am facut un blog, nu mi-am acordat nici macar timpul sa o judec sau o amana! Ma bucur ca nu am facut-o.

Ce judecati, proiectii, asteptari aveti despre „creatie” sau despre ideile voastre care va impiedica sa creati din spatiul crearii si alocarii totale? Acum ar fi un moment bun sa-i lasam sa plece!

Opriti procesarea mintala

Gandire! Nu este sarcina noastra preferata? Este atat de amuzant incat oamenii spun intotdeauna sa gandeasca inainte de a actiona si ca acel simplu proces de gandire devine o lovitura pentru creatia noastra! Luam cuvintele prea in serios si ne gandim si gandim si gandim si nu cream niciodata.

Este extrem de important pentru noi sa facem primul pas spre creatie. Gandirea nu creeaza nimic in timp ce face ceva, chiar si cel mai mic lucru ar putea deschide o usa de posibilitati.
De cate ori te-ai gandit sa faci ceva, cum ar fi scrierea unei carti, aderarea la o clasa de dans sau orice alta activitate si opriti-va de fapt sa o faci gandindu-te prea mult.

Fii recunoscator

Fiti recunoscatori pentru toate ideile dvs. indiferent cat de nebunesti sau ciudate sunt. Fii recunoscator pentru tine si refuza sa intri in greseala „tu”. Asta nu ar duce la nimic altceva decat sa fii blocat intr-o bucla mare de degradare.

Bucla de degradare este locul unde gasiti motivatia si faceti un pas inainte spre a va crea viata, dar apoi sa va intoarceti in capcana gindirii si greselii dvs. si a ideilor voastre, iar acest proces continua sa se repete intr-o bucla, daca nu decideti ca este timpul sa faceti pasul in afara!

Oriunde alegeti sa fiti prinsi in acel ciclu etern, va rog sa distrugeti si sa nu creati totul si sa alegeti sa iesiti din el? Ori de cate ori incepeti sa va judecati, munca dvs., proiectele sau ideile va intrebati – la cine apar aceste proiectii? Cui ii apartin aceste judecati? Daca eram eu insumi, as fi cu adevarat aceasta judecata?
Incepeti cu o pereche de proiecte

Doar incepe! Si incepeti cu cateva idei, astfel incat sa nu va plictisiti. Unul dintre cele mai uimitoare lucruri despre umanoizi este ca ne plictisim lucrurile cu usurinta si mereu cautam altceva de facut. Deci, nu te plictisi si du-te! Nu asta. Lor! Du-te pentru ei!

Te rog, in timp ce esti la el, fa-mi favoare, nu te astepta prea mult din tine. Este bine sa faci greseli, nu te presa sa fii perfectionist, pentru ca tot ce duce la este nemultumirea. Asteptarile omoara creatia! Este in regula daca ceva nu functioneaza, este intotdeauna altceva de lucru.

Du-te si distreaza-te

Nu in ultimul rand, MULTI, MULTUMI si multe, prea mult. Dincolo de ceea ce toata lumea considera potrivit pentru aceasta realitate. Distreaza-te atat de mult incat oamenii din jurul tau se intreaba de ce nu se distreaza la fel de mult ca tine!

Stiu ca suna greu, nu o creati si distrati in acelasi timp. Dar incredeti-va ca nu este, incercati-o pentru o schimbare, Intrebati-va de zi cu zi – Cat de multa distractie pot avea astazi?

Lasă un răspuns