Telefoanele sunt socant de toxice

Telefoanele sunt socant de toxice

Daca credeti ca sanatatea este bogatie, probabil ca ati inceput un regim de antrenament si mancati mai sanatos. Dar constiinta obiceiurilor sanatoase se extinde si la casa ta? Se pare ca ar trebui, spune dr. Rob Brown, MD. In noua sa carte, „Toxic Home / Constient Home”, Brown explica cum si de ce casele noastre fac in mod tactic multi dintre noi bolnavi, in ciuda eforturilor noastre cele mai bune de a fi sanatosi. Cartea ia in considerare toate formele de toxicitate, inclusiv sursele de poluare fonica si fonica si EMF (campuri electromagnetice). Am vorbit cu el despre telefoanele mobile, router-ele Wi-Fi, apa din robinet si somnul – lucrurile de baza pe care le faci si le folositi in casa, in fiecare zi.

Telefoane mobile si WiFi: Pericol pentru sanatate

Telefoanele mobile si wireless sunt atat de inradacinate in viata noastra de zi cu zi incat telefonul dvs. este practic o extensie a mainii dvs. – multi oameni dorm chiar langa telefoane. Ceea ce ingrijoreaza unii experti este faptul ca routerele Wi-Fi si telefoanele mobile comunica fara fir, producand si primind fluxuri de radiatii electromagnetice foarte joase, cunoscute sub numele de EMF.

EMF produce caldura, spune dr. Brown, si oricine a tinut un telefon mobil a observat, fara indoiala, cat de fierbinte poate fi atunci cand este in uz activ. Studiile au aratat ca efectul de incalzire nu se limiteaza la piele, ci merge mai adanc in corp. Cand tineti un telefon mobil pana la ureche, radiatia trece prin craniu si de fapt incalzeste chiar creierul „, spune dr. Brown. Acest efect asupra copiilor este deosebit de alarmant, pentru ca craniile lor sunt mai subtiri.

In timp ce studiile care urmaresc modul in care incalzirea creierului afecteaza sistemele noastre biologice sunt inca controversate si in curs de desfasurare, spune dr. Brown, merita inca sa fii constient de utilizarea celulelor.

Desigur, temperatura noastra corporala normala este de 98,6 grade. „Cand temperatura interna creste, enzimele si proteinele din corpul nostru pot functiona diferit sau pot sa nu functioneze deloc”. De exemplu, atunci cand un telefon mobil se afla in buzunarul frontal al unui om, acesta emite periodic radiatii si mareste temperatura inghinuala . Atat de mult incat „motilitatea spermatozoizilor si a productiei de spermatozoizi s-au dovedit a scadea semnificativ atunci cand un om plaseaza un telefon mobil in buzunarul din fata”, spune dr. Brown.

 

Lasă un răspuns