Ce faceti de Dragobete?

Ce faceti de Dragobete?

S-a dus si Valentine’s Day, zi pe care probabil ca nu ati reusit sa o organizati asa cum va doreati. Insa mai exista o sansa! De Dragobete, trebuie sa va dedicati pe deplin persoanei iubite. Acum soseste si inspiratia:

Savurati un film siropos in doi

De Dragobete, petreceti timp calitativ impreuna. Mergeti la film si bucurati-va de fiecare scena, in timp ce va tineti de mana si chicotiti pe baza glumitelor. Nu aveti dispozitia necesara sa iesiti din casa si optati pentru un cadru mai intim? Atunci ati putea alege sa vizionati un film acasa, alaturi de un pahar de vin rosu.

Pregatiti o cina romantica
Iata o idee minunata: rasfatati-va sotul in pauza de masa de la serviciu! Fie propuneti-i sa vina pana acasa (daca lucreaza in apropiere), fie mergi tu la el! Va fi dat pe spate de aceasta surpriza si il vei face ziua mai frumoasa, cu siguranta!

Mici dovezi de iubire
Umple un borcan cu bomboane si biletele pentru sotul tau. Ii poti scrie ce doresti, insa mizeaza pe ceea ce reprezinta el pentru tine si cat il iubesti de mult! Poate sa ia si la serviciu cateva bomboane si sa lase biletelul asezat pe birou, pentru a se bucura de un vibe bun intreaga zi!

Concediu de iubit
Suntem surmenati de efortul zilnic, asa ca o zi libera nu omoara pe nimeni. Surprindeti-va sotul solicitand o zi libera de la locul de munca si bucurati-va de Dragobete asa cum nu ati mai facut-o demult! Bucurati-va impreuna de o dimineata relaxanta pe veranda, apoi mergeti la un restaurant elegant.

Nu uitati, insa: incepeti dimineata de Dragobete cu un mic-dejun rapid si bun! Un mic hint inainte de multele surprize pe care le veti face partenerului ar putea sa ii aprinda apetitul pentru o zi romantica in doi!

Lasă un răspuns