Viitorul suna bine, nu?

Interviu

Intai uitati-va la interviu si dupa aia va si explic ce am de zis. Pe scurt, BadPitzi a dat un interviu in exclusivitate pentru Dani (Neatzaaaa cu Razvan si Daniiii). Daca nu stiti cine este BadPitzi, cititi-i blogul si poate va prindeti.

Cum a inceput totul

Pai, cu o idee geniala. Plecand de la premisa ca gasesti ORICE pe Internet, era si timpul sa se gandeasca cineva si la asta. Pornind cu totii de la o societate in care orice material natura sexuala a fost subiect tabu, internetul e vazut de multi ca o oportunitate excelenta de a vedea “țâțe și buci” cat cuprinde si pe deasupra, gratis. Sa nu care cumva sa zica cineva ca nu-i asa, sau sa se trezesca vreunu’ ca el foloseste internetul doar pentru mail si presa online, ca-i iau favoritele la puricat.

Asa, unde ramasesem?Pai astia micii reprezinta Generatia Yahoo Messenger a Romaniei. Dar atunci cand cresc, se transforma in natia noastra de cocalari si pitipoance. Si cum-necum, un site care va afisa cele de mai sus, va avea vizitatori o groaza.

De ce nu se vor opri prea curand?

Pentru ca intotdeauna vom avea oameni de genul acesta (cine stie, cunoaste), care-si vor face poze deocheate si in pozitii demne de Kama Sutra, pentru a-l impresiona pe Gigi Shukaru, pe Regele Banilor sau pe Printzul Femeilor.

Pentru ca intotdeauna vor exista oameni care isi vor face poze dezbracati in oglinda, pentru a se admira ulterior, dar aceiasi oameni care pun folderul lor cu poze la share atunci cand intra pe DC++.

Pentru ca intotdeauna vor exista persoane care vor imortaliza momentul cand si-au luat creditul bancar. Plini de bani, bagati prin locuri pe unde nu bate soarele, ii vor cheltui dupa aceea in Banbu si pe vacante in locuri exotice

Pentru ca intotdeauna vom exista noi, ceilalti care vom rade cu lacrimi la comentariile sarcastice ale autorilor si la reactiile “vedetelor” atunci cand se vad online. Putem de abia atunci sa ne dam seama cine o sa ne mature strazile in viitor, cine va fi ala mare si fara creier care nu ne va permite sa intram in cluburi si cine va cara molozul de pe santiere.

Pana una alta, eu unul ma distrez pe cat se poate cu specimenele astea, dar in fiecare zi apare cate ceva nou care ma uimeste mai mult decat specimenul care m-a uimit in ziua precedenta.

Lasă un răspuns