Cum te ajuta dieta sa fii mai concentrat – VIII

Cum te ajuta dieta sa fii mai concentrat - VIII

11. Imbunatatiti-va dieta
Imi place sa spun: „Poti fi doar la fel de productiv pe cat simti.” Starea noastra este legata de sanatatea noastra mentala si fizica. Multe dintre articolele de pe aceasta lista se refera la imbunatatirea starii noastre mentale, dar starea noastra fizica este la fel de importanta, de aceea exercitiul a fost numarul doi pe aceasta lista. Cu toate acestea, exercitiile fizice reprezinta doar jumatate din starea noastra fizica. Cealalta este dieta noastra.

Prea multi dintre noi nu reusim sa investim timp pentru a crea o dieta sanatoasa care sa favorizeze concentrarea si productivitatea noastra. Am fost unul dintre ei si am suferit de asta. Din fericire, sotia mea a reusit sa indrepte nava care se scufunda si astazi, la 46 de ani, ma simt mai sanatos decat atunci cand aveam 20 de ani.

Carti intregi sunt dedicate crearii dietei perfecte. Cred ca nu avem nevoie de atat de multe. Cheia pentru a trai bine este pur si simplu o dieta mai bine echilibrata. Defalcarea celor sapte pranzuri si sapte mese in fiecare saptamana este de obicei: 40% pui, 30% peste si 30% porc / vita. Cu exceptia burgerului ciudat, fiecare masa vine cu o varietate de legume. In cele din urma si, cel mai important, mananc rar pana ma satur.

Solutie: Nu trebuie sa devii vegan ; o dieta bine echilibrata poate face minuni pentru a va imbunatati concentrarea.

Concluzie
Lupta pentru concentrarea noastra este foarte reala. Trebuie sa ne luptam! Cele 11 modalitati de mai sus va vor ajuta sa va mariti concentrarea in mod natural si sa cresteti productivitatea.

Lasă un răspuns