Cofeina si meditatia – solutii eficiente pentru un grad crescut de productivitate – VII

Cofeina si meditatia - solutii eficiente pentru un grad crescut de productivitate - VII

9. Cofeina
Desi nu sunt un sustinator urias al adaugarii de cofeina in dieta dvs., nu pot nega faptul ca poate contribui la cresterea concentrarii. Majoritatea oamenilor presupun ca inseamna sa bei cafea, cu toate acestea, sugerez oamenilor sa incerce ceaiul verde, cunoscut si sub numele de matcha. Ceaiul verde nu numai ca contine cofeina, dar are si fitochimicale care nu numai ca imbunatatesc functia cognitiva, ci promoveaza si relaxarea.

Solutie: Apeleaza la ceai verde, daca ai nevoie de un boost de cofeina.

10. Meditatie
Am mai spus-o, dar o voi spune din nou. Traim intr-o lume a zgomotului. Meditatia este exact opusul. Ne permite sa ne limpezim mintea. Thomas Edison a spus odata: „Cand devii tacut, doar iti vine in minte”.

Meditatia nu este pentru toata lumea. Este nevoie de timp pentru a-si valorifica puterea, iar unii oameni pur si simplu nu au rabdare pentru asta. Pentru acei oameni, sugerez sa incercati yoga in schimb. In multe moduri, yoga si meditatia sunt impletite. Amandoua se bazeaza foarte mult pe exercitiile de respiratie, asa ca, daca aveti probleme sa stati linistiti, yoga este o optiune mai buna pentru dvs. Multi sportivi, inclusiv Kobe Bryant, erau practicanti uriasi ai ambelor activitati, iar rezultatele vorbesc de la sine.

Solutie: Incercati sa adaugati o doza sanatoasa de yoga sau activitati de meditatie in viata de zi cu zi.

Lasă un răspuns