Cum iti dai seama ca suferi de anxietate – III

3. Durere toracica
Putine lucruri produc mai multa anxietate decat durerea toracica – mai ales in Statele Unite. Expertii recomanda sa solicitati tratament medical imediat daca disconfortul dvs. dureaza mai mult de cateva minute. Cu toate acestea, daca nu aveti acoperire sau nu va puteti permite deductibila, gandul la factura va poate face sa ezitati.

Chiar daca aveti antecedente de atacuri de panica, este dificil pentru personalul medical sa stabileasca cauza exacta a disconfortului dumneavoastra. Unii pacienti sufera de dureri severe si palpitatii care pot parea de nedistins de un atac de cord. Doar dvs. puteti decide in cele din urma cel mai bun curs pentru situatia dvs., dar, in general, ar trebui sa solicitati ingrijire.

4. Gat si dureri de spate
Acei mesageri chimici, cum ar fi adrenalina si cortizolul, care va strang muschii capului, pot face acelasi numar pe gat si pe spate. Puteti agrava problema asezandu-va pe un scaun montat necorespunzator sau strangand ochii pe monitor.

Asigurati-va ca picioarele dvs. se pot aseza pe podea cand va indoiti genunchii la 90 de grade si pozitionati monitorul, astfel incat sa nu trebuie sa va aplecati inainte pentru a-l vedea. Unele persoane cu dureri de spate severe – indiferent daca sunt cauzate de anxietate sau altceva – gasesc usurare cu birouri cu inaltime variabila sau bile de fitness gonflabile in loc de un pivot de birou traditional.

Lasă un răspuns