Despresia si imbratisarea ei

Despresia si imbratisarea ei

Am auzit depresia descrisa ca o umbra neagra suparata care te urmareste oriunde te duci – si aceasta este o descriere cu care sunt de acord din toata inima.Adica, daca iei o secunda sa te gandesti la asta, are sens.

Sunteti pentru totdeauna in prezenta sa, constientizati in permanenta prezenta ei, dar nu deseori in interiorul imbratisarii sale intunecate. O simti cum se strecoara la marginea constiintei , dar de fiecare data cand va indreptati sa o priviti, ea dispare in neant.Apoi va cuprinde brusc la cea mai mica provocare si va simtiti incapabili sa va miscati, sa zambiti, sa respirati.

In aceste momente se simte ca si cum lumea se termina. Se simte de parca indiferent ce ai face in viata ta, nu se va intampla nimic bun. Ca nu aveti valoare, ca sunteti singur si ca nu veti scapa niciodata. Dar in toate cazurile relaitatea este complet diferita. De fapt, as sustine ca sunteti capabil de mult mai mult decat credeti – tot ce trebuie sa faceti este sa luati cunostinta de ceea ce atingeti de fapt in fiecare zi. Exista o multitudine de lucruri de care ar trebui sa fiti mandri atunci cand luptati impotriva depresiei.

Lasă un răspuns