5 intrebari care trebuie luate in considerare in momentul in care sunteti cufundati in dezamagire – I

5 intrebari care trebuie luate in considerare in momentul in care sunteti cufundati in dezamagire - I

Dezamagirile sunt parte integranta a vietii. Insa, daca nu va descurcati cu acest lucru in mod corect, va poate consuma incet si va pot deraja viata. Prin urmare, este atat de important sa invatati cum sa faceti fata dezamagirii.

In acest articol si in articolele viitoare, voi impartasi cu voi cele 5 intrebari pe care sa le puneti atunci cand va confruntati cu dezamagire. Aceste 5 intrebari va vor ajuta sa faceti fata acestei dezamagiri si va vor propulsa catre un nivel mai mare.

1. De ce sunt dezamagit?

Cand va simtiti dezamagiti, uneori poate fi dificil sa explicati de ce, nu? Doar se intampla. Totusi, pentru a face fata, trebuie sa incepeti mai intai prin a va rationaliza dezamagirea.

Puneti intrebari precum de ce te ma simt asa? Ce anume a declansat dezamagirea?
C

and puneti aceste intrebari, este util sa folositi metoda „5 Whys”.De exemplu, daca sunteti dezamagiti pentru ca nu ati primit promovarea pe care o asteptati, intrebati-va „de ce” de 5 ori.

Facand acest lucru, veti ajunge la radacina dezamagirii voastre. De foarte multe ori va veti da seama ca motivul era atat de subtil, incat nici macar nu il stiati.

Dezvaluirea adevaratului motiv din spatele dezamagirii este primul pas in combaterea eficienta impotriva acesteia.

Lasă un răspuns