Sfaturi pentru un stil de viata mai sanatos in 2020 – III

Sfaturi pentru un stil de viata mai sanatos in 2020 - III

6. Dormiti suficient

Somnul este piatra de temelie absoluta a oricarui stil de viata sanatos. Indiferent daca scopul tau este sa te descurci mai bine la locul de munca, sa te concentrezi asupra sanatatii tale mintale sau chiar sa slabesti, somnul este vital pentru oricare dintre cele trei tinte.

In timp ce multi dintre noi incercam sa compensam ca ne-am simtit pacaliti la serviciu, ramanand pana tarziu, asta nu te mai jefuieste decat cu cat mai mult timp in care ai fi putut fi mai productiv, apropiindu-te de obiectivele tale. Este inevitabil sa avem cateva nopti in care nu putem dormi sau trebuie sa stam tarziu, dar ideea de baza ar trebui sa fie sa trecem repede prin ele si sa ne intoarce repede la un program normal care ofera functia de baza a fiecarei zile de succes.

7. Consumati mai multa apa

Apa ajuta mult mai mult decat pentru a ne potoli setea de moment. Ca baza a intregii vieti, apa ajuta mult abilitatea cognitiva, a sistemului digestiv si chiar ajuta organismul sa elimine toxinele. Este inevitabil o componenta vitala a fiecarui stil de viata sanatos, consumul catorva pahare de apa pe zi este obligatoriu.

Un sfat inteligent pentru a tine pasul cu consumul de apa este descarcarea unei aplicatii care sa va reaminteasca sau sa setati cateva alarme in timpul zilei pentru a va asigura ca va aflati in program.

Lasă un răspuns