Cum sa fim mai sanatosi in anul 2020 – II

Cum sa fim mai sanatosi in anul 2020 - II

3. Realizati exercitiile care va vor placea

In ciuda recomandarilor antrenorilor de fitness despre timpul pe care oamenii ar trebui sa il aiba in sala de forta sau despre cand sa mearga la aleargat, aceste exercitii nu sunt destinate tuturor. In mod realist, un stil de viata sanatos este de a fi activ timp de cel putin 30 de minute pana la o ora zilnic si, indiferent daca este vorba de biciclete, inot, mers sau chiar joc de fotbal , obiectivul general este sa gasesti un exercitiu de care sa te bucuri.

4. Alaturati-va unui club

Daca simtiti ca realizarea de exerciti solo este prea descurajanta, atunci alaturarea la un club este intotdeauna o alegere inteligenta. De la kickball la sah, exista o multime de ligi de activitati pentru adulti pe care le puteti folosi nu doar sa activati, dar si sa intalniti oameni noi. O optiune excelenta daca cautati sa va apropiati atat de sanatatea fizica cat si de cea psihica, un club poate fi doar condimentul de care aveti nevoie in reteta dvs. 2020.

5. Reduceti-va viciile

Este usor sa fiti prins de viciile noastre. Fie ca este vorba de a bea, fumat sau exagerarea in dulciuri, toata lumea are cateva vicii. Desi nu recomandam sa renunti la toate dintr-o data, este important sa verificati si sa vedeti ce tip de echilibru exista in viata voastra.

Lasă un răspuns