Fii neinfricat pentru a evita limitarile – Pasi spre a fi maret – Partea a III-a

Fii neinfricat pentru a evita limitarile - Pasi spre a fi maret - Partea a III-a

4. Fii neinfricat pentru a evita limitarile

Suntem singurul lucru care sta in felul nostru. Limitarile nu sunt vizibile, nu ne nastem cu ele, ci le dezvoltam pur si simplu prin experienta. Frica nu este vizibila, dar este ceea ce putem simti! Este o stare mentala la care cedam. Experienta m-a invatat ca atunci cand nu aveti frica, nu va este frica sa faceti orice va fi nevoie pentru a fi grozav.

„Nu toata lumea poate fi faimoasa, dar toata lumea poate fi mare, pentru ca maretia este determinata de serviciu.” – Martin Luther King Jr.

5. Impartaseste-ti cadoul cu altii pentru a te ajuta mai bine

Sa fiți vulnerabil este un pas foarte important in calatoria catre a fi grozav. Sfatul meu ar fi sa va concentrati pe excelenta si nu pe perfectiune. In opinia mea, perfectiunea nu exista si experienta te va invata ca eforturile pentru perfectiune vor duce la multe dezamagiri si nefericire. Modul in care ma uit la el este: daca exista ceva pe care il pot da inapoi si oferi, chiar daca este intr-un mod mic, atunci acesta este un cadou. Daca exista cineva care sa beneficieze de antrenamentul meu, de ideile si experienta mea – merita sa fiu vulnerabil pentru a realiza aceste conexiuni.

Lasă un răspuns