7 pasi spre maretie – Partea I

7 pasi spre maretie - Partea I

~”Be not afraid of greatness. Some are born great, some achieve greatness, and others have greatness thrust upon them.”.- William Shakespeare

Ca life coach, clientii vin deseori si imi spun: „Vreau sa fiu grozav”! Apoi, intrebarea  vine la scurt timp dupa „Cum pot sa fac acest lucru?”

Mi-a luat ceva timp sa realizez ca meseria mea nu este despre „cum ” sa faceti anumite lucruri, ci despre ” ce” sa faceti,  sa fiu extrem de clar in legatura cu obiectivele noastre  si sa am incredere ca universul va da seama de cum sa indepliniti aceste obiective. Acest proces necesita sa renuntam la orice control si sa-l predam la ceea ce numesc ghidul turistic universal.

Impartasesc cu clientii mei ca a avea succes este o provocare care necesita daruire si perseverenta pentru a atinge obiectivele – renunti la ceva si primesti altceva in schimb. Daca nu s-ar intampla acest schimb, toata lumea ar trai o viata de succes. Unul dintre posibilele blocaje rutiere cu care ne confruntam este implicarea in activitati care nu contribuie la maretia noastra. Avem tendinta de a ne lipsi de concentrare si intentie, care ne pot dezlega de calea ghidata pe care ar trebui sa o urmam.

Am citit diverse carti, am luat cursuri si am trecut prin propriile experiente de viata inainte de a stabili ca exista o modalitate mai usoara de a atinge potentialul nostru de maretie si de a trai viata cu un scop clar.

Lasă un răspuns