Sfaturi pentru îngrijirea pielii iarna

Sfaturi pentru îngrijirea pielii iarna

Ingrijirea pielii și menținerea acesteia hidratata poate fi dificilă cu stilul de viață rapid, poluarea și stresul. Industria ingrijirii faciale este înfloritoare cu toate tipurile de produse de piele care promit a fi soluția la toate problemele pielii tale. Produsele pentru piele asigura că sunt obligatorii în sertarul tău. Poate fi covârșitor să te decizi între toate produsele lansate în fiecare săptămână, promovându-se ca un must-have. În căutarea dvs. pentru o piele mai sănătoasă și curata, am compilat cateva sfaturi de îngrijire a pielii care vă vor transforma aspectul tenului.

Simplifica

Prima și cea mai importantă regulă este de a nu exagera schema de ingrijire a tenului. Nu umpleți dulapul cu diferite feluri de loțiuni, produse de curățat, seruri și săpunuri. Vă puteți deteriora pielea încercând diferite tipuri de produse care vin cu substanțe chimice, ingrediente variate și parfumuri. Orice produs aplicat pe piele va dura cel puțin șase săptămâni pentru a arăta rezultatele și beneficiile acesteia. Regula „mai mult este mai mult” nu se aplică rutinei de îngrijire a pielii. Deci, dacă aplicați hidratant, aplicați-l în mod uniform și nu aplicați prea mult. Dacă aplicați prea multă crema hidratantă, aceasta vă poate acumula, bloca porii și provoca rupturi. Așadar, luați în considerare utilizarea unui produs de marcă unic, cu cantitatea potrivită pentru absorbția și întinerirea pielii dvs.

Exfoliați

Exfolierea ajută la îndepărtarea ușoară a celulelor moarte ale pielii și ajută pielea nouă să crească. Exfoliații pot fi uneori dure pentru piele, în special pentru cei care vin cu granule grosiere. Folosirea exfoliantilor abrazivi poate duce la decolorarea pielii și la cicatrizare. Prin urmare, este esențial să folosești exfoliatori ușori și să-i folosești o dată sau de două ori pe săptămână. Puteți utiliza, de asemenea, tampoane glicolice, care sunt ieftine și ușor disponibile într-o farmacie. Acestea ajută la curățarea porilor pielii, fără a fi dure. De asemenea, nu uitați să vă exfoliați chiar și cu un exfoliant ușor, deoarece poate provoca, de asemenea, ruperea pielii și vă va face pielea prea uscată.

Lasă un răspuns