Cele mai puternice locuri spirituale din lume – Partea a II – a

3 – Piramide (Egipt)

Piramidele de la Giza, Egipt, sunt mai mult decât niște fascinante morminte antice pentru faraoni și consoartele lor. Site-ul datând în jurul anilor 250-2560 î.Hr. este popular pentru privirea cerească și lectura astrologică, cu unii psihici care conectează chiar și piramidele și propriile puteri împreună. Piramidele pot ajuta oamenii în mod spiritual prin utilizarea diferitelor forme de lecturi spirituale, inclusiv:

4 – Vaticanul (Italia)

În fiecare an, milioane de catolici aduc un omagiu căminului catolicismului, orașului Vatican, în Roma, în special, Bazilica Sf. Petru. Cu toate acestea, locul are și o conexiune emergentă cu psihicii. În trecut, Biserica Catolică se încrunta și chiar condamna abilitățile psihice. Cu toate acestea, un document al bisericii din 2016 a scos la iveală o schimbare a viziunii persoanelor cu „daruri psihice”.

O autoare catolică cu abilități psihice a explicat că era o clarvăzătoare care poate vedea trecutul, prezentul și viitorul. Când cineva se apropie de ea pentru o lectură psihică, ea este capabilă să vadă evenimente pe care le-au experimentat clipind în fața ochilor. Un preot catolic a fost, de asemenea, raportat să creadă că toată lumea are diferite grade de capacitate psihică instinctivă. De exemplu, o mamă care are capacitatea de a ști când copilul ei este în pericol.

Ceea ce avertizează organizația religioasă este însă utilizarea greșită a acestor daruri. Sfatul lor este să nu creadă așa-numiții psihici care susțin că pot comunica cu sfinți, deoarece poți doar să te rogi pentru intervenția unui sfânt.

5 – Tibet

Tibetul a fost izolat de lume de câteva secole. Cu toate acestea, odată cu tensiunile politice care și-au redus secretele au început să apară. Acest loc misterios captivant, geografic cel mai înalt de pe Pământ, este o fortăreață a culturii budiste, dedicată vieții spirituale. Cufundarea în obiceiurile sale unice te va face să te simți înălțat și curățat spiritual.

Călugării budisti au o viziune interesantă iluminatoare asupra abilităților psihice și dezvoltării spirituale. În timpul meditației lor, ei pot dezvolta abilități psihice precum clarviziune, proiecție astrală a corpului și alte abilități psihice. În timp ce ei văd aceste cadouri utile, nu este ceva cu care doresc să se laude. Învățământul budist avertizează, de asemenea, că folosirea puterilor supranormale poate fi coruptivă dacă este folosită cu intenții greșite.

Lasă un răspuns