Trucuri pentru a-ti spori atentia

Iată trei sfaturi pentru a depăși atenția și funcționarea din darul conștientizării tale:

Fii dispus să vezi ce este

Când suntem născuți în lume, cei mai mulți dintre noi sunt învățați să judece. Învățăm ce este „bun” și ce este „rău”. Ni se spune să facem ceea ce este corect și să evităm ceea ce este rău. Când aveți o judecată cu privire la orice, creierul dvs. permite doar informațiile care se potrivesc cu acea judecată.

Mindfulness vine adesea din locul căutării doar pentru a vedea ce este bine și corect cu ceilalți și în lume. Problema cu aceasta este că, deși este pozitiv, este încă o judecată. Dacă în fața ta este un șarpe otrăvitor și ai decis că trebuie să vezi numai binele, atunci nu vei vedea pericolul care este prezent.

Pentru a trece dincolo de mindfulness și de a conștientiza, puteți utiliza un instrument numit „Punct de vedere interesant”. De fiecare dată când observați că aveți o judecată, pozitivă sau negativă, spuneți-vă: „Punct de vedere interesant am acel punct de privește. ”Continuați să o spuneți până când lucrurile se aprind. Ceea ce se întâmplă când spui aceste cuvinte este că fiecare judecată pe care o ai devine pur și simplu interesant decât real și adevărat.

Fiți conștienți de ceea ce vă creează alegerile

Mindfulness operează de la presupunerea că există alegeri corecte și alegeri greșite. Din locul atenției, observați, judecați ce este mai bine și apoi alegeți.

Conștientizarea nu are nicio judecată. Conștientizarea include totul și nu judecă nimic. Când funcționați din conștientizare vă întrebați: „Ce aș dori să aleg?” Și „Dacă aleg asta ce va crea?” Conștientizarea înseamnă să vă împuterniciți să alegeți, apoi să observați ce a creat alegerea dvs. și apoi să alegeți din nou.

Când nu trebuie să ai dreptate, vei fi liber

Privește înapoi o clipă, uneori din viața ta, unde știai dacă ai făcut o alegere anume, se va dovedi prost, dar oricum ai ales-o. Asta cunoașterea era conștientizarea ta. De multe ori, ceea ce se întâmplă este că avem o conștientizare și apoi mergem la creierul nostru, la mintea noastră cognitivă, pentru a încerca să o rezolvăm. Aici vom renunța la conștientizarea noastră în încercarea de a o face corect.

Când începi să privești locurile din viața ta în care ai ales să încerci să descoperi lucrurile, mai degrabă decât să mergi cu acea cunoaștere instantanee, atunci începi să te reconectezi cu conștientizarea ta.

Când privești aceste locuri, nu este vorba de a te greși. Este vorba despre recunoașterea creării creanței, astfel încât să puteți alege altfel pe măsură ce mergeți mai departe.

Conștientizarea este cel mai mare cadou pe care îl ai și, mai degrabă decât munca grea și străduința, conștientizarea vine cu ușurință. Alege conștientizarea și descoperă bucuria vieții și a trăirii.

Lasă un răspuns