Constientizarea: Instrumentul functional al starii de bine

Dacă în ultimul timp ați merg la secțiunea de creștere personală a librăriei locale, este posibil să fi văzut cărți scrise pe tema mindfulness. A devenit un trend acest cuvant. Conceptul de mindfulness are legătură cu a fi concentrat, a fi atent, a lua în considerare mediul tău și oamenii din el atunci când faci alegeri pentru tine și viața ta. Pare bine, nu? Ce este greșit când te gândești la lucruri și la oameni, în afară de tine? În timp ce nu este nimic în neregulă cu mindfulness, nu este lipsit de defecte și limitare.

Mindfulness impune individului să muncească din greu continuu. Este nevoie de o stare constantă de a fi alert, de a observa pe toată lumea și orice, pentru că momentul în care încetați să acordați atenție este momentul în care lucrurile pierd. Practicați mindfulness, astfel încât să nu pierdeți lucruri, dar în momentul în care pierdeți concentrarea, vă lipsiți de lucruri, atunci încercați mai greu să nu pierdeți lucrurile, ceea ce vă face să pierdeți și mai mult lucrurile. Epuizat încă?

Dacă ați practicat mindfulness, este posibil să știți câtă muncă este să mențineți nivelul de focalizare necesar. Dacă doriți ceva mai ușor, ceva mai mare, vă invit să priviți conștientizarea.

Conștientizarea este ceva cu care te naști. Este capacitatea de a percepe și de a cunoaște toate lucrurile. Este capacitatea de a fi complet prezent cu cine și ce este în fața dvs., păstrând în continuare conștientizarea mediului din jurul vostru. Conștientizarea nu necesită să vă concentrați doar pe un lucru. Nu te obligă să muncești din greu pentru a acorda atenție. Conștientizarea le include si acopera pe toate, le salută pe toate fără a judeca sau a elimina din spectrul atentiei nimic.

Lasă un răspuns