Efectele dăunătoare ale statului la PC pentru mult timp

Timpul petrecut pe computer după orele de muncă și în weekend ar putea fi petrecut relaxându-te, sărbătorind, vizionand filme etc . De altfel, mulți dintre noi nu ne putem ajuta, dar să ne așezăm în poziții improprii prelungite care ne pot dăuna sănătății.

Nu atât calculatoarele ne afectează doar postura, ci ne pot aspira rapid timpul ca nimic altceva. V-ați spus vreodată că veți petrece un pic de timp pe computer, înainte de a realiza că trei ore tocmai au zburat?

Cu toții am fost acolo; există ceva pe internet care este foarte seducător.

Dar, în acel timp, am fi putut să ne facem ușor treburile gospodărești, să ne prindem cu un prieten de-al nostru, să facem o plimbare în parc – toate fără a fi conectate. Internetul ne oferă o bogată infinită de informații, dar viața în afara ecranului ne oferă ceva mult mai bogat.

Evitati sa stai pe internet renuntand la o zi pe computer pe saptamana

Nu este întotdeauna necesar să fim lipiți la un afișaj pentru a avansa dezvoltarea personală și activitatea noastră. Putem, de exemplu, să mergem la conferințe și să citim cărți, conectând punctele într-un mod pe care nu l-am fi capabil în lumea plină de distracție a internetului.

Abordarea stilou și hârtie este o modalitate excelentă de a gândi creativ despre carierele sau afacerile noastre. Multe din orele noastre petrecute în fața computerului sunt petrecute cercetând idei, îngropate în adâncul sandbox-ului Google.

Dar dacă cele mai bune idei ar fi deja în interiorul nostru. Și ce dacă ar fi nevoie să ne deconectăm din când în când, pentru a putea „conecta” și a accesa tipurile de idei care ne-ar duce viața înainte, oferind în același timp o pauză foarte necesară de pe ecran.

Așadar, să avem o zi în care ne tăiem legăturile cu computerul și tabletele și nici nu le activăm. Întrucât smartphone-urile noastre au devenit atât de indispensabile pentru noi, ca un compromis, putem alege să le folosim cu ușurință în această zi.

Luând acest tip de pauză săptămânală ne va permite să ne întoarcem pe computer în săptămâna viitoare, cu un nou sentiment de energie care ne va ajuta doar să lucrăm mai bine. La început, acest lucru s-ar putea simți ciudat, dar, pe măsură ce trece timpul, vom începe să observăm cât de bine ne simțim.

Programează-ți Off Day-ul sâmbătă sau duminică

Lasă un răspuns