Frica versus entuziasm

Frica și emoția se simt foarte asemănătoare în corp. Ambele implică scurgeri de adrenalină. Oamenii deseori interpretează gresit emoția ca frica, mai ales atunci când ies din zonele de confort. Ei spun: „nu, nu aș putea face asta, este prea înfricoșător.” Păi este într-adevăr înfricoșător sau este necunoscut? Atunci când vă desprindeți zona de confort, nu este familiar. Există necunoscute, deoarece este în afara ceea ce v-ați definit ca fiind. Pentru a opri interpretarea fricii ca emoție, trebuie doar să întrebați când vă este „frică”, este această teamă sau emoție? Fi onest cu tine insuti. De asemenea, răspunsul fricii este un răspuns biologic pentru când viața ta este în pericol. Dacă vă gândiți să vă extindeți afacerea, să faceți o prezentare sau să mergeți la o întâlnire, viața dvs. este în pericol? Nu, deci este probabil emoție. Puneți-vă această întrebare când este „frică sau entuziasm?” Pentru a vă recondiționa pentru a înțelege cât de excitant va fi sa iesiti din zona dvs. de confort.

Se pare că totul este invers. Nimic nu este invers.

Aceasta se numește Access Consciousness®. O folosesc atunci când nu pot părea să ies din zona mea de confort sau mă lupt cu mintea și tot ceea ce îmi spune să nu fac o altă alegere. De asemenea, când sunt într-adevăr incomod. Pentru a-l folosi; spune doar, „totul este invers. Nimic nu este contrariul. ”De obicei, a zecea oară când mi-am spus-o, am mai mult un sentiment de pace și relaxare și ușurință cu ieșirea din zona mea de confort. De ce funcționează? Deoarece ruperea din zona dvs. de confort nu are niciun sens pentru mintea voastră. Îmi place să cred că se anulează reciproc.

Amintiți-vă că schimbarea poate apărea numai în afara zonei dvs. de confort. Așadar, dacă doriți să vă schimbați, începeți să faceți alegeri care vă sunt incomode și să vă creați o viață dincolo de plăcere.

Lasă un răspuns