Cand (mai) pot fi curatate profesional mochetele tale?

Cand (mai) pot fi curatate profesional mochetele tale

Cand mochetele dumneavoastra incep sa capete un aspect estetic vizibil degradat, s-ar putea sa va intrebati daca este timpul sa cumparati altele noi sau daca ar trebui sa incercati sa le faceti ca noi pe cele pe care le aveti in prezent. Este intotdeauna mai ieftin sa reparati decat sa inlocuiti, dar vor exista unele cazuri in care este necesara cumpararea de mochete noi, cu siguranta ca nici produsele Tapi si nici echipamentul Enforcer nu vor putea face minuni pentru o mocheta aflata intr-o stare precara.

O regula generala este sa va inlocuiti covoarele atunci cand acestea prezinta riscuri pentru sanatate cum ar fi mucegaiul sau alergenii. Daca mochetele sau covoarele dumneavoastra au doar cateva pete, curatarea profesionala cu substante eco este cea mai fiabila optiune, mai ales ca astfel de servicii sunt rapide, iar timpul dedicat curatarii profesionale a mochetelor si covoarelor depinde de dimensiunea acestora. In plus, acestea vor fi preluate de la domiciliu exact in ziua solicitarii.

Cand imi pot curata mochetele si covoarele?

Daca mochetele dumneavoastra sunt patate, insa murdaria poate fi eliminata in mod optim, atunci ar trebui sa investiti cu siguranta in acest serviciu de curatare profesionala. Multe companii de curatare a covoarelor pot scoate chiar si pete dure de vin, ciocolata si marcaje permanente. Daca aveti indoieli cu privire la acest serviciu, puteti apela firma cu curatare mocheta pentru a afla cu exactitate in ce situatii pot fi curatate mochetele. In ansamblu, iata cum stiti ca mochetele dumneavoastra pot redeveni ca noi dupa o curatare profesionala:

• Petele sunt superficiale;

• Mochetele nu sunt deteriorate;

• Mochetele nu au fost amplasate in medii exterioare.

Cand trebuie sa cumpar mochete noi?

Daca mochetele sau covoarele dumneavoastra au pete vechi, care nu raspund la curatarile profesionale, va trebui probabil sa le inlocuiti. De asemenea, daca acestea contin alergeni sau alte pericole pentru sanatate, trebuie sa le eliminati. Iata cateva situatii in care cumpararea de covoare noi este aproape intotdeauna necesara:

• Covoarele au fost recent degradate in urma inundatiilor;

• Exista mucegai si alergeni periculosi in profunzimea tesaturii;

• Mochetele au capatat un aspect inestetic ca urmare a uzurii indelungate;

• Petele sunt mai vechi de un an si impregnate in tesatura.

In plus, ar trebui sa inlocuiti mochetele cu unele de inalta calitate care sunt rezistente la pete. Aceasta precautie asigura faptul ca petele viitoare nu va vor forta sa cheltuiti o multime de bani pe covoare noi. Este adevarat ca echipamentul Enforcer si produse ca Tapi Shampoo pot face minuni pentru mochetele dumneavoastra, insa nu si atunci cand este vorba despre unele vizibil afectate de degradare, pete si alergeni periculosi, contractati din mediul extern.

Lasă un răspuns