Prietenii vostri va accepta pasiunile?

Prietenii vostri va accepta pasiunile

În afară de problemele motivationale pure, mulți creatori care se hrănesc îndelung, se confruntă, de asemenea, cu problema a ceea ce să scrie de fapt! Este întotdeauna un sentiment ciudat, frustrant când știi că vrei să scrii ceva, dar nu ai nicio direcție specifică. Din fericire, alți oameni și resurse vă pot ajuta. Vorbind cu prietenii, în special cu alți scriitori, poate fi un mijloc excelent de a veni cu idei noi – chiar dacă doar tu te întrebi: „Hei, ce e ceva ce ai vrut mereu să citești?” Luați în considerare risipirea oricăror idei semi-coapte și ei, în cazul în care vă pot ajuta să-l transformați într-un complot din beton.

De asemenea, puteți folosi sugestii de scriere pentru inspirație, ceea ce este minunat atunci când aveți în minte un gen sau un sentiment general, dar nu un anumit subiect sau poveste. Acest director de solicitare de scriere vă permite să căutați după cuvânt cheie și gen, sau puteți vizita scrisul solicită Reddit pagina pentru idei noi în fiecare zi.

Anulați distragerile

Expansiunea inițială a inspirației creative este bună și bună, dar nu este deloc utilă dacă continuați să vă distrați! Luarea pauzelor este un lucru – cu siguranță doriți să vă ridicați și să vă întindeți atât de des, pentru a vă menține în stare proaspătă și concentrată. Dar dacă vă aflați că atenția este c împiedicat de mediul dvs. (sau prin verificarea Twitter la fiecare cinci minute), este timpul să vă reevaluați obiceiurile de lucru. Mai întâi, asigurați-vă că știți ce setare fizică funcționează cel mai bine pentru dvs. Toți au preferințe și cerințe diferite pentru setarea lor profesională – unii oameni au nevoie de izolare totală și de tăcere, în timp ce alții beneficiază de un pic de zgomot de fundal.

Aflați situația ideală și încercați să lucrați în acest mediu cât mai mult posibil. În al doilea rând, stabiliți reguli grele și rapide atunci când vine vorba de mediile sociale (sau orice altceva ar putea să vă ispitească pe Internet). Din nou, știți-vă: sunteți un fiu de Twitter sau un fanatic Insta? Orice vă distrage cel mai mult, luați în considerare blocarea telefonului sau a laptopului. Sau dacă descărcați o aplicație sau o extensie de blocare este mai mult decât doriți să exersați, deconectați-vă; chiar și asta poate merge mult spre a vă ajuta să evitați distragerea atenției.

Scrieți propria poveste

Scriitorii folosesc adesea munca altora ca sursă de inspirație, mai ales atunci când începem (sau repetăm). Cu toate acestea, acest lucru se poate întoarce pe două nivele: unul, încercați să imitați stilul de scriere al unei alte persoane și produsul rezultat suna anorganic și fals. Și două, atunci când modelați scrisul dvs. după un autor de bestselling, este ușor să vă simțiți descurajați de talentul lor. Pentru a înflori într-adevăr ca scriitor creativ, într-adevăr trebuie să vă scrieți propria poveste. Puteți desena anumite elemente din alte lucruri pe care le-ați citit, dar nu poate fi doar o copie de carbon a ceva ce vă place. Știu asta din experiența personală; după ce am citit Gone Girl în 2013, am fost atât de entuziasmat de proza lui Gillian Flynn, încât am hotărât să scriu ca ea. Exact ca ea. Din păcate, două pagini în propriul meu roman misterios-thriller, mi-am dat seama că a) acest stil de scriere nu mi-a venit în mod natural și b) nici măcar nu am vrut să scriu un thriller de mister; Voiam doar să scriu ceva grozav. Dar măreția nu provine dintr-un anumit subiect sau stil – există cărți cele mai bine vândute și bine-iubite în fiecare gen și voce imaginabile. Cheia scrisului mare este pasiunea, temperată de disciplină și hotărâre. Din fericire, cu aceste sfaturi în arsenalul tău, ar trebui să fii deja atât de aproape de a te întoarce în jocul de creație … și de această dată, sunt sigur că vei urmări obiectivele tale.

Lasă un răspuns