Modul în care tehnologia modifică tratamentul spinal

Modul în care tehnologia modifică tratamentul spinal

Problemele spinale pot contribui la limitări semnificative în viața de zi cu zi. De fapt, unele probleme spinale pot fi complet debilitante. Din păcate, pentru unele dintre aceste probleme nu există opțiune reală de tratament. Cu toate acestea, există multe probleme spinale care pot fi tratate. Cel mai frecvent, boala degenerativă a discului sau discurile herniate poate fi tratată chirurgical pentru a furniza cel puțin o ușurare pentru cei care suferă de această afecțiune.

Chirurgia spinării este un tratament complex și unul care, dacă nu este efectuat corect, poate duce la alte probleme semnificative. De aceea, orice intervenție chirurgicală efectuată pe coloana vertebrală este tratată de medici care au suferit o educație și o pregătire extensivă. Până de curând, rezultatul intervenției chirurgicale spinoase sa bazat în mare parte pe setul de competențe al medicului și pe tratarea eventualelor probleme care ar putea apărea în timpul procedurii. Din punct de vedere istoric, medicii au avut o vedere limitată asupra zonei care urma să fie tratată și au trebuit să se ocupe de combinația de scanări anterioare și de vederea pe care o au în timpul operației.

Acum, totuși, chirurgii spinali au o nouă opțiune: platforma Mazor X Robotic Guidance for Chirurgie Spinală. Mazor X este o tehnologie de ultimă oră pentru chirurgia coloanei vertebrale. Această tehnologie oferă un ajutor neprețuit chirurgilor prin crearea unui plan 3D cuprinzător chirurgical și a unor analize care oferă chirurgului o vizualizare mai completă a coloanei vertebrale a persoanei înainte de procedura reală.

Chirurgul combină scanările computerizate de topografie (CT) ale coloanei vertebrale individuale cu software-ul Mazor X pentru a crea o simulare 3D a coloanei vertebrale. Acest lucru permite chirurgului să evalueze și să se familiarizeze cu zona de tratament înainte de a pătrunde vreodată în OR. Acest lucru are avantaje extraordinare pentru individ, deoarece poate ajuta la reducerea timpului intervenției chirurgicale și expunerea la anestezie și la limitarea pierderilor de sânge.

Mai mult, în timpul procedurii în sine, Mazor X Robotic folosește îndrumări precise și constante pentru a ajuta chirurgii să identifice zona exactă și să reducă potențialul pentru orice problemă care ar putea apărea. Cu preplanificare, orientare robotică și precizie și cu chirurgi experimentați, Mazor X oferă un nivel sporit de îngrijire chirurgicală. Mazor X este cel mai frecvent utilizat pentru a ajuta chirurgii în timpul operațiilor de fuziune lombară, proceduri de deformare lombară, intervenții chirurgicale pe discuri degenerative și corecții majore ale coloanei vertebrale lombare.

Platforma Mazor X Robotic Guidance este un alt pas înainte în îmbunătățirea îngrijirii chirurgicale pentru problemele coloanei vertebrale. Memorialul CHI este primul din regiune care oferă această opțiune avansată de tratament. Dacă aveți de-a face cu probleme ale coloanei vertebrale, în special în regiunea lombară, ultimul tratament este disponibil chiar aici, în Chattanooga. Nu mai este nevoie să călătoriți în afara Chattanooga pentru a avea cele mai avansate intervenții chirurgicale la nivelul coloanei vertebrale disponibile. Pentru mai multe informații vizitați Așadar, îndrăzniți să vă străduiți și chiar să îndrăzniți să eșuești, deoarece știți că totul face parte din procesul care vă transformă în persoana uimitoare pe care o aveți astăzi. Dan Recio iubește împărtășirea sfaturilor de acțiune care vă permit să vă atingeți obiectivele de la Motivationist, astfel încât să puteți construi viața dorită.

Lasă un răspuns