Iata ce declanseaza problemele de sanatate atipice!

Iata ce declanseaza problemele de sanatate atipice!

Nu este surprinzator sa vedem ca 79% din 90% din cei ce merg in vizita la un medic de familie se prezinta cu probleme de stres legate de boli. In afara de faptul ca stresul amplifica mai multe probleme de sanatate, cercetarile conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii arata ca unul dintre rezultatele stresului in exces este deformarea si decesul.

Stresul cronic poate provoca o varietate de simptome si poate afecta bunastarea generala. Organismul reactioneaza la stresul simptomelor cu raspunsuri fizice, mentale si emotionale. Mai mult Deci, stresul poate juca un rol in problema sanatatii si poate contribui, de asemenea, la boala pe termen lung in organism, cum ar fi probleme cardiace, diabet, hipertensiune arteriala, depresie si anxietate.

Modalitati de depasire a stresului:

Nu te supera

Ati fost deja etichetat (a) ca un „muncitor” sau un supravietuitor la locul dvs. de lucru? atunci cand vine vorba de a efectua mai multe activitati fara a va da o pauza, efectul poate fi unul mortal pentru sanatatea dumneavoastra – deoarece stresul acumulat poate provoca o defalcare brusca. Intre timp, puteti gasi mereu modalitati de a nu suprasolicita sistemul corpului in situatiile in care va aflati.

Pe langa 53% dintre americani care raporteaza probleme de sanatate personale ca urmare a stresului, 80% din aceste stresuri sunt provocate de activitatile pe termen lung – cum ar fi conducerea pe distante lungi. Nu e de mirare de ce expertii recomanda transportul vehiculului la destinatie, ori de cate ori planificati o calatorie – in loc sa o conduceti.

Cea mai buna modalitate de a depasi stresul este prin echilibrarea capacitatii corpului cu cantitatea de munca sau activitatile pe care le puteti face; o practica simpla si rezonabilaveniti in stres si mentineti sanatate buna. Gestionati-va emotiile cu mediul dvs.

Un mod simplu de a evita stresul este prin capacitatea de a va gestiona emotiile in conditii si presiuni diferite. Din pacate, stresul a devenit intr-adevar o activitate mai cronica, care se coreleaza cu mintea umana. Cu toate acestea, este imposibil ca oamenii sa nu mai lucreze din cauza stresului; singura modalitate de a evita stresul la locul de munca este prin utilizarea inteligentei emotionale.

O cercetare realizata de TalentSmart cu mai mult de un milion de oameni arata ca 90% dintre cei mai performanti sunt calificati in gestionarea emotiilor in ceea ce priveste stresul, pentru a ramane calm si in control. Concluzie Stresul poate fi un agent mortal pentru organism cauzand cateva probleme grave de sanatate. Dar vestea buna este ca „mai devreme incepeti sa controlati stresul cu cat starea dvs. de sanatate va deveni mai buna”.

Lasă un răspuns