Tot mai multi bucuresteni aleg sa se mute in sectorul 4 al Bucurestiului

In ciuda fluctuatiilor preturilor imobilelor si a cresterii roborului, tot mai multi locuitori ai Bucurestiului (fie ca s-au nascut in Bucuresti, fie ca s-au mutat in capitala din alte zone ale tarii) sunt in cautare casei visurilor. In prezent, se poate observa cum orientarea este indreptata catre a achizitiona apartamente sau case in ansambluri rezidentiale nou construite. Exista anumite motive pentru care majoritatea bucurestenilor opteaza in prezent pentru achizitionarea unor apartamente in zonele rezidentiale. Unele dintre cele mai importante motive sunt faptul ca aceste complexe rezidentiale asigura o paza sporita si anumite facilitati care creeaza ideea unei “comunitati”, precum si posibilitatea intemeierii unei familii. In acest context, in Bucuresti au aparut numeroase agentii imobiliare. Agentia Premier Imobiliare a stiut de-a lungul timpului cum sa isi creeze un renume de firma responsabila, care se ocupa cu profesionalism de clientii din portofoliul lor.

Tot mai multi bucuresteni aleg sa se mute in sectorul 4 al Bucurestiului! Analizand tendintele existente in acest domeniu volatil al pietei imobiliare, se poate observa cum destul de multi clienti ai agentiei Premier Imobiliare aleg sa se mute in sectorul 4 al Bucurestiului. Sectorul 4 este situat in sudul capitalei si este unul dintre cele mai ingrijite si inverzite sectoare. Aici, locuitorii au acces rapid la metrou, prin magistrala de metrou 4.  Principalele zone in care catre care se orienteaza clientii Premier Imobiliare in privinta apartamentelor si caselor din sectorul 4 sunt zona cartierului Brancoveanu si Aparatorilor Patriei.

De ce aleg clientii Premier Imobiliare sa se mute in cartierul Constantin Brancoveanu?

Cartierul Constantin Brancoveanu este unul dintre cele mai populare din sectorul 4. Unul dintre motivele pentru care aceasta zona este destul de cautata de clientii Premier Imobiliare este apropierea fata de statia de metrou cu acelasi nume. In plus, in aceasta zona se afla incantatorul Orasel al Copiilor, o locatie extrem de atractiva atat pentru cei mici, cat si pentru parintii care doresc uneori sa se destinda. Clientii Premier Imobiliare pot alege din numeroase apartamente din cartierul Constantin Brancoveanu: atat garsoniere, cat si apartamente cu doua sau trei camere.

De ce aleg clientii Premier Imobiliare sa se mute in cartierul Aparatorii Patriei?

La fel ca in cazul cartierului Constantin Brancoveanu, si cartierul Aparatorii Patriei din sectorul 4 al Bucurestiului este unul preferat de clientii Premier Imobiliare atunci cand vine vorba de cumpararea apartamentului pe care sa il transforme in camin. Aceasta zona, precum zona Constantin Brancoveanu, ofera acces facil la metrou, prin statia de metrou cu acelasi nume ( care asigura clientilor oportunitatea de a ajunge relativ repede in centrul orasului, acolo unde se intampla actiunea). In plus, si aici se poate observa un cartier ingrijit, potrivit pentru cuplurile care isi doresc sa intemeieze o familie. Clientii acestei agentii de turism pot alege, la fel ca in cazul cartierului Constantin Brancoveanu, dintr-o gama variata de apartamente in blocuri noi la Aparatorii Patriei, in functie de necesitati si posibilitatile financiare particulare.

Lasă un răspuns