Setul cu casca inteligenta MUSE Brain Sensing

Setul cu casca inteligenta MUSE Brain Sensing

Desi meditatia si mindfulness-ul devin tendentioase, meditatia tangibila a impactului asupra creierului pare a fi inca indepartata. Cititi despre modul in care meditatia se presupune ca induce schimbari structurale in creier si va imbunatateste sanatatea mintala, dar cu bombardarea moderna a erorilor de sanatate si de alimente, meditatia se poate intampla ca un puf spiritual. Disfonanta pe care multi dintre noi o manifesta este ca ne simtim incapabili sa ajungem la zen meditativ, iar atunci cand o facem, este dificil sa sustinem un obicei sanatos si un creier sanatos.

Setul cu casca MUSE este un nou obiect gadget dezvoltat pentru a oferi feedback in timp real despre ceea ce se intampla cu creierul in timp ce meditati. Acesta redefineste mindfulness prin adaugarea componentei neurologice la indemana cu o aplicatie bluetooth care primeste date direct din activitatea electrica a creierului si va transmite informatiile prin intermediul indicatiilor audiovizuale. Un tutorial util va invata cum sa ajustati banda de protectie atat pentru confort, cat si pentru citirea exacta a semnalului cerebral, iar MUSE se calibreaza in fiecare sesiune prin inregistrarea unui instantaneu al creierului intr-o stare naturala, pentru a se referi la acesta in timp ce va proceseaza activitatea neuronala pe masura ce meditati.

Activitatea pe care MUSE o capteaza este electroencefalograma (EEG), un biomarker impartial pentru ritmurile electrice din creier. Prin atingerea activitatii neuronale proprii, MUSE permite cel mai organic mod de a atinge un echilibru cognitiv prin declansarea raspunsului natural de relaxare. Apoi, puteti atinge propriile obiective de wellness urmarind progresele inregistrate cu grafice digestibile si diagrame care urmeaza fiecarei sesiuni. Aceste rezultate sunt salvate pe un cont personal si va pot ajuta sa va monitorizati calatoria dvs. de wellness. Inainte de a sti ca veti observa imbunatatiri drastice ale acuitatii mentale si ale dispozitiei zilnice.

Studiile de meditatie se desfasoara utilizand MUSE datorita accesibilitatii si versatilitatii sale. Intr-un studiu, de exemplu, MUSE a furnizat dovezi ca meditatia evoca schimbari structurale in creier care va fac un lider mai bun datorita inteligentei emotionale rafinate. Potrivit psihologului de renume mondial Dr. Daniel Goleman, exista diverse competente ale inteligentei emotionale, care conduc la o conducere de succes – empatie, constiinta de sine, managementul conflictelor si controlul emotional de sine. Meditatia convinga in mod tangential fiecare dintre aceste competente, facandu-ne lideri mai buni, iar MUSE poate juca un rol-cheie in aceasta calatorie. In general, meditatia a demonstrat stiintific ca reducerea simptomelor asociate cu stresul, depresia si anxietatea si puteti juca un rol in promovarea acestei cercetari, deoarece aplicatia MUSE va permite sa va impartasiti datele sesiunii cu compania pentru a continua cercetarea asupra eficientei dispozitivul este.

Pentru majoritatea dintre noi, schimbarile structurale ale creierului rezoneaza foarte putin cu noi. MUSE actioneaza ca un reprezentant al creierului, traducand diferite valuri ale creierului pe care le capteaza experientelor audio bogate si dinamice. O stare mentala stresanta corespunde sunetelor dure, in timp ce o stare calma corespunde sunetelor pasnice. In plus, tehnologia se potriveste cu circuitele creierului tau, oferindu-ti provocari motivationale. Aceasta forma de neuro-feedback va incurajeaza sa construiti un obicei obisnuit de meditatie printr-un fenomen numit conditionat conditionat. Mai mult, exercitiile scurte, axate pe atentie, va vor mentine vigilent si angajat. Pentru mine, acest lucru arata modul in care MUSE este par cu modul in care creierul nostru este conectat, deoarece cercetarile au aratat ca utilizarea unei aplicatii si pornirea cu exercitii scurte este foarte eficienta in construirea unei practici de meditatie

Prin alimentarea diversitatii creierului si a programelor stresante pe care multi dintre noi ni le gasim, MUSE promite imbunatatiri imediate ale sanatatii mintale si vivacitatii printr-un sistem dinamic de neuro-feedback. Investitia in creierul dvs. este cea mai buna investitie pe care o puteti face, dar este dificil sa descifrati ceea ce face bine si ceea ce face rau, precum si ceea ce merita timpul dumneavoastra. MUSE ofera o solutie convingatoare.

Lasă un răspuns