Concentrati-va asupra adevaratelor nevoi

Concentrati-va asupra adevaratele nevoi

Care sunt obiectivele si prioritatile vietii dvs. in prezent? Aveti asa ceva? Concentrandu-va doar pe cele mai critice parti din viata voastra, va veti ajuta sa va eliberati mintea de toate dezordinea. Prioritizati ceea ce este cel mai important in viata voastra. Pentru fiecare obiectiv pe care il aveti, determinati lucrurile principale de care aveti nevoie si eliminati toate lucrurile de care nu aveti nevoie.

Daca obiectivul dvs. este de a adauga 5 lbs de muschi in 6 luni, nu veti avea niciun material de laborator situat in jurul casei dvs. pentru ca nu ar avea nici un sens. Minimizati totul la lucrurile de care aveti nevoie pentru a realiza sau pentru a lucra la obiectivele dvs., totul poate merge. Acest accent duce la mai putine lucruri situate in jurul casei de care nu aveti nevoie. Crede-ma, acest lucru este uimitor. Minimizarea timpului Minimizarea timpului este, de asemenea, o modalitate de a deveni mai mult un minimalist.

Timpul este unul dintre cele mai valoroase bunuri pe care le aveti. Puteti obtine mai multi bani, dar nu puteti obtine mai mult timp. De aceea trebuie sa fii foarte atent cu ceea ce iti petreci timpul. Ce va petreceti timpul in aceste zile? Sper ca lucrati pentru un scop, pentru a va ingriji relatiile sau pentru a va mentine linistea.

Pierzand timpul pe activitati de mica valoare, cum ar fi uitam la televizor este o pierdere, ai putea sa faci lucruri mult mai distractive decat asta. Este important sa stiti de unde va petreceti timpul, incercati sa va concentrati asupra activitatilor de cea mai mare valoare (tot ceea ce va muta inainte) in viata dvs. si sa minimalizati timpul pe care il cheltuiti pentru activitatile cu valoare redusa (tot ceea ce tine atentia dvs. de a face activitati de mare valoare).

Pe langa faptul ca stiti la ce va petreceti timpul, este important sa stiti cu cine va petreceti timpul. Ingrijeste relatiile pozitive (relatiile care te fac sa te simti bine) si scapi (sau scapi foarte mult) de relatii negative (relatii care te reintrez intr-un fel). Timpul este esential aici, fii atent cu asta, inainte sa stii ca a disparut.

Lasă un răspuns