Ai fi in stare sa arunci televizorul in fereastra?

Ai fi in stare sa arunci televizorul in fereastra

Sunt serios, stiti cat de mult timp o persoana petrece sa se uite la TV pe saptamana? Potrivit statisticilor, timpul mediu petrecut saptamanal de vizionarea televiziunii de catre persoanele care traiesc in SUA a fost de 24 de ore si 24 de minute in 2017. Numarul pentru anul 2018 este in prezent estimat a fi de 22 de ore si de 30 de minute pe saptamana. Acest lucru inseamna in continuare ca aveti un al doilea loc de munca part-time, uitam la televizor.

Acum, nu credeti ca esti o exceptie, probabil ca te uiti mai mult la televizor decat crezi. Este o risipa de:

  • Bani, costurile initiale plus costurile pentru cablu si Netflix.
  • Timp, imaginati-va ce ati putea face cu 20 de ore suplimentare pe saptamana.
  • Atentie, vizionarea TV la o varsta frageda este dovedita a duce la deficienta de atentie atunci cand copiii imbatranesc. Incercarea de multitasking in timp ce te uiti la televizor te face mai putin productiva.
  • Constientizare, daca va uitati la televizor, nu va puteti da seama de imprejurimile dvs. si nu veti putea sa va simtiti liberi intr-un mod pe care il veti trai in natura.
  • Relatii, daca va uitati la televizor pe cont propriu, in timp ce, de asemenea, puteti petrece timpul cultivand relatii pozitive. Relatiile voastre vor avea de suferit pentru ca va uitati la televizor.

Creativitate, daca te uiti la televizor, nu poti crea astfel creativitatea ta nu va fi cultivata.
Daca va aruncati direct televizorul pe fereastra, este prea mult pentru dvs. Incercati sa programati o zi pe saptamana, unde puteti viziona cat mai mult televizor decat doriti sau puteti incerca o saptamana fara TV.

„Deci, nu pot sa ma mai uit niciodata la televizor?” Daca aveti un prieten cu un televizor – ceea ce probabil ca se intampla – puteti sa sugerati sa vizionati un anumit film sau program la domiciliu sau si sa discutati despre el ulterior. Imbunatatirea relatiei dvs., urmarind, de asemenea, ce doriti sa urmariti.

Deci nu, te poti uita la TV, doar nu la tine. Daca sunteti foarte serios sa deveniti un minimalist, verificati aceasta calatorie de 21 de zile la postul de minimalism. Va arata pasii pe care Joshua Fields Millburn le-a facut sa devina un minimalist.

Lasă un răspuns