Ce activitati puteti desfasura in Delta in sezonul estival?

In sezonul estival, foarte multi turisti, atat din Romania cat si din restul lumii, aleg sa petreaca o vacanta de neuitat in Delta Dunarii. Exista numeroase motive pentru care vara este poate cel mai potrivit sezon pentru a vizita Delta Dunarii. In sezonul estival, cadrul natural care se afla in stadiul de “boboc” in perioada primvaverii “infloreste” de-a dreptul sub ochii turistilor, oferindu-le sansa de a admira numeroase specii de plante si animale. In plus, vara se organizeaza numeroase festivaluri care celebreaza spiritul local.

Unul dintre principalele motive pentru care numerosi turisti aleg sa viziteze Delta Dunarii in sezonul estival este faptul ca in aceasta perioada se pot desfasura anumite activitati care nu prea pot fi desfasurate in extrasezon.

 

Ce activitati puteti desfasura in Delta in sezonul estival?

  • Pescuitul

Odata cu inceperea sezonului estival, se deschide oficial si sezonul de pescuit in Delta.

Delta Dunarii reprezinta pe timpul verii un paradis pentru orice pescar profesionist sau doar pasionat de acest sport iubit de milioane de oameni si extrem de relaxant.

Este bine de retinut faptul ca, in Delta Dunarii, pescuitul este permis numai in anumite zone, asa ca ar fi bine sa te interesezi din prealabil ce unitati de cazare ofera si aceste servicii.La pensiunea Aquavilla sunt oferite anumite servicii, in sezonul estival, speciale pentru cei pasionati de pescuit. Astfel, cei interesati se pot bucura de 2 reprize de pescuit a cate 4 ore cu barca cu motor in zona lacurilor Fortuna si Baclanesti.

  • Sporturile nautice

Pentru cei pasionati de miscare, care doresc sa petreaca o vacanta cat mai activa, de neuitat, sporturile nautice pe care le pot face in Delta Dunarii vor reprezenta o ocazie unica de a avea parte de una dintre cele mai intense activitati in Delta.

Prin practicarea acestor sporturi extreme, turistii vor avea ocazia sa descopere Delta Dunarii din unghiuri interesante, unice, mult mai in amanunt decat cei care aleg doar sa stea la pensiune.

  • Plimbarile cu salupa

In timp ce sporturile nautice sunt potrivite doar pentru cei care au astfel de inclinatii catre sporturile extreme, de plimbarile cu salupa se pot bucura toti oamenii, chiar si familiile cu copiii.

Aceste plimbari cu salupa ofera turistilor de a observa in detaliu, prin plimbari de neuitat, frumusetea de vara a Deltei Dunarii. Turistii care opteaza sa se plimbe cu salupa prin Delta Dunarii pot fotografia frumusetea acesteia.

In functie de preferintele personale si de buget, Aquavilla ofera clientilor sai numeroase variante de plimbari cu salupa, care le ofera ocazia de a descoperi personal motivele pentru care Delta Dunarii este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume pe care le poti vizita, mai ales vara.

  • Plimbarile cu bicicletele

Pentru cei activi dar mai sociali, care chiar si atunci cand fac miscare vor sa se distreze alaturi de prieteni sau familie, plimbarile cu bicicletele prin Delta Dunarii reprezinta o modalitate minunata de a petrece timpul liber.

Fotografierea rasariturilor de poveste

In Delta Dunarii, vei avea ocazia sa admiri si sa fotografiezi rasarituri absolut superbe.
Toate aceste motive transforma Delta Dunarii intr-un loc perfect de vizitat pe timpul verii.

Lasă un răspuns