Training pentru o intuitie mai buna

Training pentru o intuitie mai buna

Intuitia poate fi pur si simplu descrisa ca acea voce din capul tau care spune: „Fa-o” sau „opreste-te, probabil vei regreta”. Este ghidul tau personal, format din experientele tale personale si inconjuratoare. Ganditi-va cand ati facut ceva fara sa va ganditi. Da! Aceasta este o actiune intuitiva. Problema este insa ca intuitia poate fi prietenul sau dusmanul tau atunci cand e vorba de luarea deciziilor. Daca nu ati petrecut timpul practicand instruirea intuitiei, probabil ca ati suferit consecintele nefericite.

Nu este niciodata prea tarziu sa va schimbati – aici sunt cateva sfaturi de formare pentru o intuitie excelenta care va vor ajuta sa obtineti decizii mai intelepte pe viitor:

Extinde-ti cercul de prieteni
Oamenii tind de obicei sa se simta confortabil cu cei care au aceleasi convingeri, opiniile si tipul de personalitate similare lor. Cu toate acestea, un pas fundamental in pregatirea pentru intuitie este iesirea din zona de confort. Luati in considerare socializarea cu oamenii care poseda niste puncte de vedere contradictorii. Rezultatul va fi uluitor. Va face propriile dvs. credinte fiabile si va va oferi o perspectiva adaugata.

Fiti un ganditor polimat
Gandirea polimatica este populara in randul oamenilor de succes. Este in esenta procesul de a fi instruit in mai multe domenii si apoi de a gasi modalitati de a dezvolta modele mentale pe care sa le uneasca. Adaugati acest set de abilitati unice pentru formarea intuitiei dumneavoastra si veti face pasi colosali spre decizii de succes.

Urmariti-va antrenamentul de intuitie cu un jurnal
Jurnalele sunt modalitati excelente de urmarire a regimului de pregatire a intuitiei. Pur si simplu scrieti de cate ori ati ascultat intuitia si rezultatul acestui gest. Fiecare rezultat esuat inseamna ca probabil trebuie sa lucrezi pe abilitati pentru a imbunatati acea fateta a vietii tale.

Gasiti mari mentori
Mentorii ar trebui sa fie oameni care au o intuitie clara. Ei sunt de obicei oamenii intelepti care au ani de experienta in greselile pe care le-au facut. Acestea sunt greselile pe care le puteti evita fara a le relua. Gasiti acest tip de oameni si amintiti-va sa ascultati. Veti gasi ca simplul fapt ca sunteti in prezenta mentorilor potriviti va va face sa va ganditi asa cum fac in cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns