Beneficiile mersului pe jos

samsung gear s3

Plimbarea este mai mult decat o modalitate de a ajunge la o forma fizica de invidiat. Mersul are numeroase beneficii pentru sanatate, mai mult decat cele legate de pierderea in greutate. Primul pas spre un program de exercitii este mersul pe jos.
Nu ai nevoie decat de o pereche de adidasi si de putina motivatie. Dupa ce va angajati sa incepeti un program de mers pe jos, programati 15-20 de minute de 5 ori pe saptamana pentru a iesi afara si pentru a profita de beneficiile care vor aparea in scurt timp.
Daca depindeti obiceiul, puteti adauga zilnic cate 5 minute la plimbare si in acest fel veti obtine rezultate si mai bune. Este important sa monitorizati rezultatele, asa ca un ceas smartwatch ar putea sa fie exact ceea ce aveti nevoie. Cu ajutorul acestuia puteti sa folositi numeroase aplicatii pentru fitness si puteti sa aveti grija sa pastrati un program de antrenament echilibrat, care sa va ofere rezultate. Ceasuri smartwatch precum Gear S3 de la Samsung pot fi un aliat de nadejde care nu numai ca iti ofera numeroase functii moderne, dar este si un subtitut excelent al telefonului mobil. Mai ales cand faci un antrenament, este imposibil sa ai cu tine un telefon, asa ca, un ceas smartwatch iti permite sa te bucuri in continuare de avantajele acestuia, fara sa fii nevoit sa il porti cu tine. Cu un ceas smartwatch poti sa preiei apeluri si sa te bucuri de unele functii ale telefonului cu mare usurinta.

Ceas smartwatch
pixabay.com

Mersul pe jos este o activitate foarte placuta, care poate inlocui un program de fitness. Mergand in jur de 10.000 de pasi in fiecare zi, acoperiti aproximativ 5 mile, in timp ce ardeti inca 3.500 de calorii pe saptamana. Cu ajutorul unui ceas smartwatch puteti sa va numarati pasii ca sa stiti la ce etapa a procesului va aflati de fiecare data.
Pierderea in greutate, tonifierea picioarelor si a feselor si mai multa energie sunt cateva dintre avantajele mari asociate cu mersul pe jos, dar acestea nu sunt singurele beneficii pe care corpul dumneavoastra le va experimenta atunci cand va decideti sa mergeti la o plimbare.
Exercitiul este o modalitate excelenta de a va stimula energia. Mergand la o plimbare rapida, puteti reduce anxietatea si stresul. Mai mult, deplasarea la o plimbare de 30-40 de minute de cateva ori pe saptamana poate preveni incetinirea functiilor creierului si pierderea memoriei. Totodata, aceasta accelereaza rata de digestie si va stimuleaza imunitatea. Nu mai stati pe ganduri si mergeti la o plimbare! Indiferent daca ati avut o zi stresanta sau doriti sa incepeti cursa pentru pierdere in greutate, mersul pe jos este solutia perfecta. Incepeti chiar de astazi. S-ar putea sa fiti surprins de cat de repede observati beneficiile.

Lasă un răspuns