Motivele pentru care tapetul este atat de versatil

Motivele pentru care tapetul este atat de versatil

Tapetul este o alternativa mai scumpa, dar este cu siguranta mai durabila. Dar nu poti sa ignori sentimentul pe care il primesti atunci cand intri intr-o camera perfect modelata. Sala de mese este un spatiu excelent pentru a te juca cu taptul. Puteti incerca sa tapetati doar un perete, pentru accent, iar rezultatul va fi deosebit.

Momente de rasfat
Tapetul predominant de culoare alba, cu o atingere de capriciu artistic care permite caracteristicilor de alama permit pastrarea culorii din camera. Aceste asocieri fac tapetul sa para un truc de infrumusetare.

Bucurati-va de roz
Ne-am dori sa infatisam o explozie florala pe peretii din sala de mese, dar ne e teama sa nu para kitch. Ei bine, tapetul elimina acest risc. Daca sunteti in cautarea a ceva indraznet si feminin pentru a va condimenta spatiul, lasati acest stil sa infloreasca.

Tonuri 2 in 1
Albastru si alb este o combinatie clasica ce nu va iesi din stil. Si sala de mese formala este locul perfect pentru a oferi acest aspect, numit „country club traditional” de designeri. Doar asigurati-va ca ati imperecheat aceasta imprimare cu alte elemente care nu mai lipsesc, cum ar fi sticla, alama si

Forme geometrice
O imprimare geometrica este o modalitate jucausa de a-ti consolida sala de mese. Adaugati un mic factor de wow cu ceva asemanator unui tapet atipic.

Must mural
Fara indoiala, aceasta alegere genereaza un aspect retro, usor clasic.

Priveste in sus
Aplicati tapet pe tavan in loc de pereti. Efectul? Neasteptat si estetic.

Combinari clasice
Din nou, nu puteti da gres cu albastru si alb. Acest tipar are ceva de spus in orice fel de lacatie, dar totusi este inca un aspect clasic.

Lasă un răspuns