Cum sa ai un par perfect drept

placa de indreptat parul

Pentru a avea un par perfect drept fara sa il deteriorezi este cazul sa folosesti tehnica potrivita, astfel incat sa nu ai parte de un par uscat, lipsit de stralucire. Daca va pregatiti corect parul si il indreptati cu grija, dar mai ales cu produsul potrivit, acesta va ramane drept si stralucitor timp de cateva zile.

Inainte de a incepe indreptarea propriu-zisa cu o placa de par potrivita sau creponarea parului cu o placa de pe www.placidepar.ro, trebuie sa va pregatiti parul pentru a elimina riscul unor deteriorari.

Spalarea este prima etapa. De vreme ce intentionati sa va indreptati parul, puteti lua in considerare posibilitatea de a utiliza un sampon si un balsam de indreptare pentru a reduce din volumul parului.

Imediat ce iesiti din dus, utilizati un prosop pentru a bloca usor excesul de apa din par. Nu-l strangeti, nu-l frecati sau nu-l rasuciti, deoarece acest lucru ar putea sa-l electrizeze. Folositi prosopul pentru a absorbi apa care picura din parul vostru.

Utilizati un pieptene cu latimea mare pentru a va pieptana parul si pentru a indeparta eventualele incurcaturi.

Aplicati un produs care protejeaza caldura. Acesta este un pas important pentru a va proteja parul impotriva daunelor cauzate de caldura. Produsele care protejeaza caldura contin polimeri care se leaga de parul tau si il impiedica sa se arda. Aplicati produsul cu mainile de la radacini si pana la varfuri. Evitati sa utilizati prea mult produs, deoarece va poate face parul sa para gras, in loc de stralucitor si elegant.

In loc sa sariti direct la uscare, incepeti sa folositi uscatorul fara o perie pentru a obtine parul in jur de optzeci la suta uscat. Tineti uscatorul de par la cativa centimetri de pe cap si uscati-va parul peste tot, folosind cealalta mana pentru a va pieptana parul si pentru a ajuta toate straturile sa se usuce in mod egal. Opriti uscatorul cand parul este inca umed, dar nu mai este ud.

Indepartarea uscata va protejeaza parul de la a fi prea deteriorat de perie si uscator. Daca te duci direct la utilizarea periei, va dura de doua ori mai multe treceri pentru a obtine fiecare sectiune de par dreapta. Este mai bine sa obtineti cea mai mare parte a drumului fara o perie.

Pentru un rezultat mai bun, indicat este sa folositi o placa de par care va ofera rezultate in numai cateva minute. Tot ce trebuie sa faceti este sa sectionati parul si sa folositi placa pe fiecare zona.

Produsele profesionale sau mai superioare dispun de mai multe setari de temperatura care va permit sa aveti controlul asupra caldurii. In felul acesta puteti sa va bucurati de un par drept, stralucitor si cu un aspect foarte sanatos.

Lasă un răspuns