Cele mai comune 5 greseli pe care le faci cu ondulatorul

ondulator

Esti gata de o petrecere si vrei sa ai un look cat mai aparte, asa ca apelezi la cea mai buna metoda de a face asta si anume ondulatorul. Presupun ca esti constienta si de faptul ca ondulatoarele nu sunt aparatele cele mai usor de folosit, iar probabil din cauza acestui lucru apar si multe greseli.

Prima greseala: nu-ti pregatesti bine parul

Daca vrei ca buclele tale sa fie reusite, atunci trebuie sa-ti pregatesti parul corespunzator. Nici sa nu te gandesti sa folosesti ondulatorul fara un spray pentru protectie impotriva caldurii si sa iti usuci parul foarte. De regula se recomanda sa nu se foloseasca ondulatorul sau placa pe parul ud

A doua greseala: ondularea parului in directia gresita

Alege-ti o directie inainte de a incepe. Pentru un look cat se poate de natural, ar fi indicat sa directionezi parul cat mai departe de fata. Asta inseamna ca vei infasura parul in jurul ondulatorului conic in sensul acelor de ceasornic pentru sectiunea din dreapta fetei, respectiv in sens invers pentru partea din stanga.

A treia greseala: rasucirea ondulatorului in locul parului

Multe femei fac greseala de a invarti ondulatorul in loc sa infasoare parul in jurul sau. Un aspect de bucle mult mai naturale nu va fi niciodata obtinut in acest fel. Modul corect de a-ti ondula parul este acela de a tine ondulatorul cu varful in jos, timp in care in jurul sau infasori sectiunea de par, incepand de la baza si terminand cu varfurile. Nu doar ca vei avea o coafura de lunga durata, dar si mai mult volum.

A patra greseala: folosirea unui ondulator prea mare

Poti avea si 4 ondulatoare de dimensiuni diferite, gandindu-te ca ai nevoie de cate unul pentru fiecare tip de onduleu. Adevarul este ca ai nevoie de unul singur, iar ondulator.ro recomanda modelul conic in calitate de cel mai versatil ondulator.

A cincea greseala: atingerea parului imediat dupa ondulare

Intotdeauna lasa parul timp de cateva minute sa se raceasca, pentru a permite buclelor sa se fixeze bine.  Atingerea parului imediat dupa folosirea ondulatorului nu va face decat sa rupa tot mai multe legaturi intre firele de par si sa conduca la o coafura instabila.

Lasă un răspuns