Uscati-va parul folosind o perie cu aer cald!

perie rotativa cu aer cald

Uscarea parului drept nu a fost niciodata atat de usoara ca acum, gratie periilor cu aer cald. Acestea ne ajuta sa obtinem nu doar o uscare eficienta a parului, ci ne permite sa ne jucam si sa experimentam diverse coafuri stylish si elegante, fara a iesi din casa.

Uscati parul cu o perie cu aer cald

O perie cu aer cald arata la fel ca o perie normala de par. Cum actioneaza? Caldura ajunge prin capul periei si, in unele cazuri, firele de par se incalzesc. Peria este fabricata din ceramica, fiind conceputa pentru a conduce usor caldura catre firele de par fara a le deteriora. Uscara parului cu aer cald este o varianta mai simpla si mai eficienta, iar parul uscat astfel capata un aspect voluminos fata de parul indreptat cu o placa de indreptat parul, deoarece nu fixeaza parul intre doua placi fierbinti, ci peria aluneca usor prin par, astfel incat sa nu administreze prea multa caldura. Totodata, peria de par cu aer cald lucreaza si pe parul umed, insa trebuie sa aveti grija ca parul sa nu fie foarte umed; este intotdeauna mai bine sa se usuce in prosop si ulterior sa utilizati peria.

Uscati si dati volum parului cu perie rotunda pentru volum cu aer cald

Acest produs arata ca o perie rotunda, dar de fapt este un uscator de par si o perie rotunda all-in-one, oferind o actiune puternica si mult volum. Functioneaza foarte asemanator cu uscatorul de par, cu exceptia faptului ca nu aveti nevoie de perii de coafare. O astfel de perie ofera o multime de caracteristici interesante. Cilindrul sau de dimensiuni mari de 2″este proiectat sa faca fata parului mai lung si mai gros si sa furnizeze cantitati voluminoase de aer cald. Este, de asemenea, foarte rapid, motiv pentru care o coafura de complexitate medie se poate obtine in jumatate din timpul alocat in mod traditional. Muchiile rotunde ale periei confera parului un aspect moale si se uniformizeaza si pentru a obtine un finisaj super-lucios. Cu cele trei setari de temperatura este ideal pentru toate tipurile de par si, deoarece este usor de gestionat, nu veti ajunge cu dureri la incheietura mainii.

Cu atatea produse de styling disponibile pe piata, este greu sa nu cadem prada ispitei de a ne coafa parul prin cele mai distrugatoare metode. Totusi, este bine sa deprindem niste tehnici basic pentru a ne tine parul departe de actiunea nociva a produselor si mecanismelor de coafare, si sa il ajutam sa isi revina in timp ce ne bucuram de coafuri „sanatoase”. Puteti inlocui placa de indreptat parul cu o perie rotativa cu aer cald, care nu doar ca va va usca parul, dar ii confera si volum, iar voi va puteti bucura de coafuri stylish, ca la salon.

Lasă un răspuns