Trasaturile de baza ale romanilor

Romanii

Pe una dintre strazile din vecinatate s-a obtinut acordul de asfaltare la inceputul lunii. Drept urmare, pe data de 6 s-au lasat pliante in parbrizele masinilor parcate acolo, notificandu-le ca strada e in lucru si sa nu parcheze pe 6 si 7. Toate bune.

Doar ca ei au inceput sa asfalteze pe 24. Adica ieri. Nu stiu prin ce minune s-a intamplat sa nu fie nici o masina parcata acolo (probabil s-au apucat in mijlocul zilei), cu exceptia uneia singure. Era un Cielo de doar 1,2tone.

Se pun voinicii mei cate 6-8 si o ridica si o muta literalmente prin aer. Nu m-ar fi deranjat, numai ca dobitocii au pus-o fix paralel cu intrarea in parcare, blocand accesul. Saracu’ om, nici pana la 21:00 cand am ajuns eu acasa nu stia ca masina nu e la locul umbrit unde o parcase cu o zi in urma.

Partea si mai interesanta e ca toti vecinii, zelosi din fire s-au apucat sa sune pe la Politie si pe la ADP, sa-l pricopseasca pe om si cu o amenda de vreo 2500 RON. Ce conteaza ca omul n-avea nici o vina, decat ca a fost la locul nepotrivit la timpul nepotrivit?

C-asa-i romanu’…

Lasă un răspuns