Opinie personala despre carucioarele din supermarket

Market

Acum zece ani si poate chiar mai bine, supermarket-urile “en-gros” erau o revelatie printre romani. Imi aduc aminte si acum deschiderea “Metro” din Otopeni. Carucioarele alea interesante si autoservirea erau un concept nou la noi, care intre timp au atras din ce in ce mai multi romani.

Ma gandesc cu stupoare ca acum daca vreau sa merg in Cora, Selgros, XXL, sau ce magazine or mai exista pe-aici, in week-end, nu pot gasi un carut decent. Unu’ ba nu are o roata si schioapata mai rau ca iepurele, altu’ trage dreapta de faci muschi tot tragand de el, altul scartaie de parca n-ar mai fi fost uns de secole.

Nu stiu acum cum e, insa acum cativa ani si pare-mi-se doar in unele magazine, intrarea fara shopping-cart nu era permisa. Te oprea paznicu’ frumusel si te trimitea dupa un carut. Evident, replica omniprezenta era ca “sunt cu cineva care tocmai a intrat cu carutul”.

Si ca o mica incheiere, in preajma sarbatorilor ii ador pe oamenii care ma intampina inca de la iesirea din magazin, binevoitori sa ma duca pana la masina si sa ma ajute, doar-doar le-oi da carutul sa-si faca si ei cumparaturile 🙂

Acum, la munca, nu la-ntins mana!

Lasă un răspuns