Calitatea gelurilor de constructie dicteaza manichiura impecabila

Geluri cu sclipici

Manichiura cu gel de constructie este preferata de tot mai multe femei, dat fiind faptul ca prezinta avantaje superioare in raport cu oja clasica sau chiar oja semipermanenta. Unghiile isi pastreaza aspectul pentru aproximativ 4 saptamani, timp in care dumneavoastra va puteti exercita sarcinile cotidine fara teama ca gelul se va desprinde de unghia naturala sau ca nuanta risca sa se decoloreze, deoarece procedeul presupune utilizarea multor produse cu rol specific al caror rol este acela de a conserva manichiura cu gel in forma in care a fost efectuata.

In ultima vreme, gelurile de constructie Magic Nails de pe http://magic-nails.ro/geluri-uv au capatat popularitate si vizibilitate, adevar reflectat in multitudinea de texturi si nuante disponibile la momentul actual pe piata. Pentru a va bucura de manichiura perfecta, fie acasa, fie la salon, este indicat sa cunoasteti, in linii mari, ce tipuri de gel se folosesc in cadrul procesului de cosmetizare al unghiilor, precum si rolul acestora.

Gelul UV colorat este clasicul gel ce se aplica pe suprafata unghiei, ulterior procedurilor de pregatire a suprafetei pentru stratul de gel, respectiv pilirea si aplicarea primer-ului non-acid ibd. Ce trebuie sa stiti despre gelul UV pentru constructie este faptul ca are o adeziune excelenta si vascozitate mare, o textura ce il face perfect pentru sablon, nu este la fel de robust ca acrilicul, nu se pateaza si nu ataca unghia naturala. Gelul UV IBD este recomandat ca fiind un produs premium, brandul afirmandu-se prin premiile obtinute cu precadere in SUA.

Alte recomandari ar fi gelurile UV A.T.A. Professional, disponibile in 12 nuante si recunoscute pentru vascozitatea ridicata si gradul mare de acoperire, fiind ideale pentru prelungirea patului unghial sau acoperirea imperfectiunilor unghiei, avand nevoie de doar doua minute pentru a se intari. Puteti discuta cu specialistul dumneavoastra si cu privire la gelurile UV / LED Victoria VYNN, deoarece aceste geluri au efect de auto-nivelare, au textura flexibila, au la baza o formula fara miros, fiind ideale pentru manichiura tip babyboomer.

Constructie de unghiiArt Gel 3D permite efectuarea de modele pe suprafata unghiei, precum si aplicarea de strasuri. Prin aplicarea acestui tip de gel, unghiile dumneavoastra pot spune povesti, in functie de pregatirea specialistului unghiile capatand un aspect de poveste. Gelul are o consistenta cremoasa, ceea ce il face maleabil, are, de asemenea, o textura fina, iar vascozitatea perfecta si pigmentii foarte puternici il fac ideal pentru orice tehnica in pictura.

Acest tip de gel se bucura de o bogata paleta cromatica, astfel ca aveti la dispozitie 11 nuante intense. Un truc de ajutor vizeaza combinarea culorilor, in recipiente mici, pentru a obtine nuanta dorita. In plus, puteti achizitiona oricare Art Gel 3D la un pret extrem de accesibil, de doar 44,90 Lei, astfel ca puteti opta pentru trei nuante favorite pe care sa le combinati, ulterior, in vederea obtinerii de noi culori.

Este indicat sa luati in calcul un produs de calitate, cu un istoric bogat, pentru ca in functie de calitatea produselor utilizate, manichiura va fi una reusita. In caz contrar, riscati ca gelul sa se dezlipeasca de pe unghie, sau, mai mult decat atat, sa atace unghia naturala. Este suficient sa stiti cateva lucruri legate de tipurile de gel disponibile pe poata on momentul de fata, respectiv utilitatea lor, pentru ca vizita la specialist sa fie o placere din care si dumneavoastra sa puteti invata.

Lasă un răspuns