Motive pentru care trebuie sa ai o boxa portabila

boxa portabila

Nu de mult timp am primit o boxa portabila. Daca n-ati vazut una, e o boxa mica ce se poate conecta wireless la telefon, tableta sau alt device cu Bluetooth sau Wi-Fi si poate reda sunetele pe care le-ar fi produs, in mod normal, difuzorul acelui device.

Sincer, prima impresie a mea cand am primit-o a fost: ce fac cu o boxa portabila? Pana la urma aveam deja boxe acasa, un intreg sistem, iar cand e vorba de telefon sau iPod folosesc foarte des castile. A fost ciudat sa vad cum in mai putin de cateva luni a devenit obiectul meu preferat.

Ce e asa placut in a avea o boxa portabila?

Pai, sa incepem cu inceputul. Imi place sa ascult muzica, stiri sau podcasturi oriunde. In casa am boxe, dupa cum am spus, dar doar in living. Cat timp sunt la bucatarie sau in dormitor mi-e foarte utila aceasta boxa. As fi putut folosi si castile, ce-i drept, dar n-as vrea sa ajunga si cablul de la ele in mancare sau sa se incurce prin cutite. De asemenea, castile reduc destul de mult din sunetul ambiental.

Asta nu e tot. Portabilitatea boxei ma lasa sa o iau cu mine in garaj, in dormitor, afara sau oriunde am ceva de facut si simt nevoia sa ascult muzica.

Impartaseste experienta muzicii de calitate cu alte persoane

Sa fim seriosi: de cate ori nu ti s-a intamplat sa gasesti o melodie care sa ti se para atat de buna incat sa simti nevoia ca alte persoane sa stie ca o asculti. Care e cel mai simplu mod de a face asta? Probabil ai spune ca e mai usor sa o distribui pe facebook, ceea ce nu e gresit.

Poti la fel de bine sa nu o faci publica, dar doar sa-ti lasi prietenii sa stie ce asculti. Pornesti melodia de pe telefon, dar nu se aude atat de bine precum ti-ai dori. Un alt mod ar fi acela de a folosi boxa portabila.

Lasă un răspuns