Mesajul din spatele fiecarei bijuterii purtate

Inele din aur cu diamante

De obicei, o bijuterie reprezinta unul dintre cele mai intalnite cadouri oferite doamnelor si domnisoarelor, fie ca este vorba de una destul de valoroasa sau nu. Eleganta unei femei consta in asortarea corecta a unui astfel de accesoriu cu tinuta pe care o poarta, de cele mai multe ori aceste detalii facand diferenta.

De cele mai multe ori, cand alegem sa facem un astfel de cadou, acesta vine insotit de un mesaj sau o urare. In cazul verighetelor, se opteaza din ce in ce mai mult pentru personalizarea acestora, deoarece este un moment unic care este marcat prin purtarea acestor bijuterii toata viata. O bijuterie de aur este considerata un talisman, pentru ca nu isi pierde stralucirea in timp, putand fi purtata tot timpul, creandu-se o conexiune intre purtator si aceasta.

Atunci cand alegem un pandativ sau un colier, este importanta forma acestuia. Deseori, alegem anumite pandantive care simbolizeaza ceva pentru noi, fie ca este vorba despre unul care are legatura cu numele, data nasterii sau chiar si zodiacul. In spatele fiecarei bijuterii alese se ascunde un mesaj pe care vrem sa-l pastram mereu cu noi.

Inelele fac parte din bijuteriile personale, fiind de cele mai multe ori alese in functie de ceea ce doresti sa transmiti. Cele cu piatra sau diamant sunt destinate momentelor in care accepti o propunere in casatorie. Aceste bijuterii sunt purtate in cea mai mare parte de catre femei, acestea fiind adeptele stilului frumos si elegant, iar in ceea ce priveste barbatii, multi se limiteaza la a purta doar verigheta.

Bratarile sunt cele mai intalnite atunci cand vine vorba sa oferi un cadou. Exista o sansa mult mai mica sa dai gres, mai ales daca persoana respectiva apreciaza astfel de bijuterii. Cand vine vorba despre achizitionarea unui astfel de cadou, incercam pe cat de mult posibil sa asemanam modelul si elementele pe care le are o bratara cu persoana care o va purta, asa ca apelam la adaugrea unor pandative care transmit un mesaj.

O pereche de cercei transmite intotdeauna preferintele si gusturile unei persoane. Este important sa alegem cu grija aceste bijuterii, mai ales cand vine vorba de purtarea acestora in cadrul unui eveniment. Cerceii de dimensiuni mari, stralucitori si incarcati cu elemente diverse reprezinta o personalitate excentrica, vesela, cu o stare de spirit buna, pe cand o pereche de cercei lungi sau doar cu un model simplu, in care este folosita o piatra pretioasa, defineste o personalitate stapana de sine, emana eleganta si siguranta, impune respect pentru tinuta pe care alegi sa o porti in cadrul unui eveniment sau chiar si in viata de zi cu zi.

Bijuteriile fac parte din viata unei femei si intotdeauna redau starea de spirit sau personalitatea pe care o are fiecare, asa ca te invitam sa-ti gasesti modelul preferat, confectionat din aur sau alte elemente pretioase pe site-ul magazinului de bijuterii din Galati maiabijou.ro.

Lasă un răspuns