Cum privesc romanii oportunitatile de castig in online?

bani online

La o luna si un pic de cand s-a permis folosirea AdSense in Romania (sau mai bine zis de cand au aflat webmasterii romani ca se poate), deja mass-urile, spam-urile si orice invitatie publicitara pe Yahoo, IRC sau mailing se invarte in jurul acelor cubulete mici cu reclame relevante. Da click, Intra pe pagina, da-i refresh si dupa aia 2-3 click-uri, Da click de multe ori si da si la prieteni.

NU E OK! In primul rand, si cel mai mare risc la care va expuneti e suspendarea contului AdSense, caz in care ati pus-o. Pierdeti tot ce n-ati incasat pana in momentul respectiv si nu va mai este permisa o inregistrare ulterioara in programul publicitar. Fraze de genul Nu o sa mi se intample tocmai mie nu sunt binevenite. Cum spunea Bobby Voicu, la Google lucreaza cei mai destepti oameni din lume. Sa nu va puneti cu ei. Uitati si un exemplu concret. In pagina voastra de rapoarte, exista o coloana ce se cheama CTR (Click-through ratio). Raportul dintre afisarile unei reclame si numarul de click-uri efectuate pe ea. Daca aveti un CTR foarte mare, asta inseamna ca de cate ori s-a afisat, reclama in cauza a primit si click. Ceea ce inseamna ca userii intra pe site sa dea click pe reclame. Si nu fac asta de bunavoie, cineva ii pune sa o faca. Un algoritm simplu, nu?

De asemenea nu dati voi click pe reclamele voastre sa mai saltati putin suma. Nimeni nu s-a imbogatit din AdSense si cu atat mai putin site-urile mici si mijlocii. Cititi cu atentie termenii si conditiile pentru a fi siguri ca nu faceti vreo greseala.

Lasă un răspuns