Motocoasa, accesoriu indispensabil gradinilor cu adevarat speciale

motocositoare cu pret mic

Asa cum dupa lasarea toamnei incep sa cada frunzele, iar noi suntem nevoiti sa le adunam daca locuim la casa, asa primavara este nevoie pentru o munca suplimentara de indepartare a buruienilor, daca suntem un fin gospodar si dorim sa avem o gradina cu de toate.

De la pomi fructiferi, la diferite flori ornamentale, la fructe sau legume, avem posibilitatea sa dam un alt farmec gradinii noastre lucrand de zor la indepartarea diferitelor tipuri de vegetatie deasa care se depune deseori pe toate suprafetele de sol.

Pentru acest lucru evident avem nevoie de un accesoriu capabil sa lucreze suprafete restranse de pamant in vederea obtinerii unei curateniii ce se bazeaza pe indepartea buruienilor sau dupa caz a taierii tulpinelor groase de la diferite plantatii uscate.

Care este acel accesoriu capabil sa faca fata acestor conditii de lucru cu brio? Daca dorim o gradina cu adevarat frumoasa si care sa impacteze, atunci trebuie sa stim ca o motocoasa este exact aliatul potrivit care vine la pachet cu o serie de avantaje.

Acesta se poate atasa usor pentru ca personalul uman sa poata lucra cu ea, are dimensiuni si greutate redusa si mai mult decat atat, are capacitatea sa indeparteze chiar si cele mai dificile tipuri de buruieni, indiferent de structura lor.

Putem gasi motocositoare cu pret mic? Reprezinta acestea o garantie pe termen lung?

Desigur cand vorbim de motocoase ieftine aducem in discutie si eficienta acestora, rezistenta la uzura si dupa caz piesele componente ce stau la baza sa, drept pentru care ar trebui sa ne punem cateva intrebari.

Specialistii insa, vin si ne dau o mana de ajutor si ne recomanda produsele inceputul de an, care se pliaza perfecta pe dictonul : ieftin si bun. Iata unul din modelele vizate:

Einhell BG-ET 5529

Daca ai drept hobby lucratul gradinii tale atunci aceasta motocositoare poate fi de departe aliatul tau numarul unu in vederea indepartarii cu brio a buruienilor.

Motorul prezinta o putere destul de decenta de pana la 500W, iar diametrul de taiere poate ajunge pana la 29 cm. Greutatea sa redusa de doar 2,3 kg ne ajuta sa il controlam si sa il sustinem facil, fara nici un pic de disconfort.

Acest model poate fi achizitionat din mediul online la preturi rezonabile, mai ales ca in aceasta perioada exista diferite oferte si promotii care sa te ajute chiar si sa faci economie de bani, ideal pentru infrumusetarea tuturor gradinilor. 

Lasă un răspuns