In ce consta montajul profesional al unei mochete?

Montajul mochetelor pufoase

Montajul mochetelor nu este o munca atat de dificila; aceasta sarcina are nevoie de un plan bine stabilit si de pregatire de specialitate, astfel incat task-ul sa fie indeplinit cu succes. Pentru succesul acestei sarcini este nevoie de instrumente specializate, care sa fie pregatite din timp si utilizate cu cea mai mare pricepere.

Pasi pentru montajul impecabil al unei mochete

Indepartarea mochetei vechi – acesta este primul pas pentru realizarea unui montaj profesional de mocheta. Acest proces va incepe dintr-un capat si mocheta va fi rulata, astfel incat sa nu ocupe mult spatiu si sa nu faca foarte mult praf. Zonele care inca se mentin trebuie curatate, iar podeaua spalata si uscata, astfel incat beneficiarul sa fie sigur de faptul ca totul este pus la punct. Dupa acest moment, sunt aplicate sistemele de prindere pe tot perimetrul incaperii, insa nu in zona de acces a usii. Este ideal ca intre punctele de prindere sa ramana in spatiu destul de mare, astfel incat sa nu se incurce unul pe celalalt.

Aplicarea mochetei noi – aceasta este intinsa pe toata portiunea camerei, cu atentie sa se lipeasca perfect de sistemele de prindere. Dupa acest proces, materialul trebuie intins cu cea mai mare grija si presat. Ai grija cand aduci mocheta de afara pentru ca, exista riscul ca diferentele de temperatura sa influenteze materialul. Nu aplicati mocheta imediat ce ati adus-o de afara. Pastrati un anumit timp, astfel incat materialul sa se obisnuiasca cu temperatura si sa poata fi aplicat in conditii optime.

Masoara si taie – pentru a realiza un montaj profesional de mocheta, va trebui sa incepi prin a indeparta partile suplimentare. Acestea trebuie decupate, in functie de proprietatile specifice ale fiecarei camere in parte, astfel incat sa se potriveasca perfect. Pentru a eficientiza acest proces, specialistii pot folosi un marker, cu ajutorul caruia sa traseze linii esentiale, care il vor ajuta sa taie acolo unde este nevoie. Pentru a indeplini acest pas, specialistii se folosesc de instrumente speciale de taiere.

Procesul de montare a unei mochete speciale trebuie lasat pe mana specialistilor. Chiar daca un proprietar cu talent si putina indemanare reuseste sa o monteze de unul singur, dupa cateva ore bune de munca, pentru rezultate ideale, este nevoie de un ajutor specializat, de o echipa de profesionisti cu ani de experienta in domeniu, care vor realiza un montaj profesional de mocheta, ce va arata perfect si va rezista pentru o perioada lunga de timp.

Lasă un răspuns