Realizarile mele din ultimul timp

Guess what, e perioada aia a anului când toată lumea pune în balanţă ce-a făcut şi face planuri magnifice pentru anul următor.

Pentru mine, cel mai tare moment din 2010 a fost când mi-am dat în primăvară demisia de la UPC, în favoarea BEC Media. La momentul respectiv, nu eram 100% convins că a fost o idee bună, deci a fost nevoie de un “leap of faith”. În retrospectivă este cea mai bună decizie pe care am putut să o iau anul ăsta. BEC Media, compania mea de suflet ca să zic aşa, la începutul anului avea un singur angajat, iar acum a ajuns o echipă full-service de 9 oameni şi începutul anului este destul de promiţător.

Chiar dacă acum nu pot spune că am o viaţă mai liniştită, sau mai lipsită de stres (ba chiar din contră), a meritat din plin.

A doua realizare de care sunt foarte mândru este faptul că am slăbit 30KG, iar pentru asta-i mulţumesc Cătălinei Gheorghe, nutriţionist-ul care m-a îndrumat. Şi n-a fost uşor să ajung la o greutate pe care n-am mai avut-o din ultimul an de liceu. Mi-am şocat mulţi dintre prieteni şi cunoştinţe, dar una peste alta, pentru mine a fost o realizare extraordinară.

În decursul 2016 am văzut mai multe ţări decât Dana, şi din fericire doar din plăcere. Italia, Olanda, Austria, Germania, Ungaria, Bulgaria. Aş fi punctat şi Grecia, dar ce-i prea mult strică…

Voi cu ce vă lăudaţi?

Lasă un răspuns