Cum alegem cea mai buna formatie pentru nunta noastra?

Cea mai frumoasa nunta

Atunci cand vine vorba de evenimentele mondene, cu siguranta o provocare aparte o reprezinta alegerea de formatie nunta Bucuresti.

In capitala sunt cele mai multe evenimente mediatizate de la noi din tara, iar aici nu intarzie sa apara formatiile cunoscute, insa si unele mai putin cunoscute, dar cu o discografie aparte. Pentru a alege o formatie de nunta, cu siguranta organizatorii au in vederea selectia discografiei acestora dar si popularitatea lor.

Atmosfera este cea mai importanta in cadrul unei nunti, asta pe langa mesele festive atent organizate, special si onorific pentru acest eveniment. Iar nuntasii, impreuna cu rudele si prietenii lor, de obicei nu se sfiesc sa iasa la dans, sa incinga hore, sa faca dedicatii sau, dupa caz, barbatii sa-si invite partenerele de viata la un dans romantic care cu siguranta nu va lipsi dintr-o astfel de seara.

Insa cu siguranta persoanele care se ocupa cu organizarea nuntilor nu se opresc niciodata din a surprinde. Unele decoruri sau formatii de nunta care sunt invitate pot aduce un suflu nou, o alta perspectiva fata de formatiile clasice si de aceea elementul surpriza face de multe ori diferenta in cadrul atmosferei unei nunti.

Astfel, probabil multa lume ar fi surprinsa daca organizatorii ar invita la nunta formatia Amatis, spre exemplu, o formatie nou infiintata de muzica si dans, care are in componenta sa 8 persoane, dar care usor-usor si-a facut un nume in mass-media, participand la peste 200 de evenimente private sau spectacole.

Numele ”Amatis” nu este intamplator al acestei formatii, discografia fiind una diversificata, atat pe stilul romantic, cat si de voie buna si joc, varietatea reprezentand un atuu atunci cand vine vorba de a crea atmosfera in cadrul unei nunti.

Cu siguranta, o astfel de formatie ar scoate din zona de confort foarte multe persoane care si-au tinut ideile sau instinctele departe de materializare in ultima vreme, iar inhibitiile ar putea disparea, mai ales daca se adauga in decor si un pahar de vin sau tarie pentru ca oamenii sa aibe curaj.

Nunta este un eveniment aparte in cadrul unei familii noi si de aceea, cu cat mai multe elemente de decor sunt speciale sau personalizate, cu atat acestia vor trai momentul mai bine si vor avea amintiri de care vor pomeni atat cand vor aparea primii copii pe lume dar si la batranete.

Astfel de evenimente unesc foarte mult oamenii, creeaza sau restabillizeaza relatii de prietenie cu rude poate ceva mai indepartate, iar prin muzica lucrurile pot lua o nota si mai aparte mai ales daca ne regasim in ea!

1 Comment

  1. Camelia says: Răspunde

    Foarte bune sfaturi, pare o formatie foarte experimentata, o sa-i am in vedere.

Lasă un răspuns